Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Sand (24020108 - 46)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Sand (24020108 - 46)

Ontdek de Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Sand bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Stijl, comfort en kwaliteit in één. Bestel nu en upgrade je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Sand

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren we met trots de Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Sand (24020108 - 46). Dit T-shirt is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement van stijl, comfort en kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor een ontspannen dag of een stijlvolle look voor een informele bijeenkomst, dit T-shirt biedt de perfecte balans tussen eenvoud en elegantie.

Waarom kiezen voor de Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Sand?

De Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Sand onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van stijl en comfort. Gemaakt van 100% katoen, biedt dit T-shirt een zachte en ademende ervaring die ideaal is voor elke dag. De losse pasvorm zorgt voor een ontspannen en moderne uitstraling, terwijl de ronde hals een klassieke touch toevoegt. Dit T-shirt is een veelzijdige aanvulling op je garderobe, perfect voor elke gelegenheid.

Details die het verschil maken

De Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Sand valt onder meerdere categorieën zoals T-shirts & Polo's, Ronde hals T-shirts, Merken, Nieuwe collectie, en Pure Path. Dit benadrukt de veelzijdigheid en populariteit van het product. Verkrijgbaar in de Europese maten XS, S, M, L, XL en XXL, biedt dit T-shirt een perfecte pasvorm voor elke man. De beige kleur zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken.

Een must-have voor de moderne man

De Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Sand is niet zomaar een T-shirt; het is een essentieel item voor de moderne man die waarde hecht aan stijl en comfort. Dit T-shirt past perfect in het drukke leven van vandaag, waar comfort en stijl hand in hand gaan. Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit plant of gewoon thuis ontspant, dit T-shirt biedt de perfecte balans tussen casual en chic.

Maak je outfit compleet

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat een complete outfit meer is dan alleen een T-shirt. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan topmerken en stijlen die je helpen om je persoonlijke stijl te versterken. Combineer de Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Sand met een van onze stijlvolle broeken of jassen voor een complete look die indruk maakt.

Bestel nu en ervaar het verschil

Wacht niet langer en voeg de Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Sand toe aan je garderobe. Ontdek waarom dit T-shirt een favoriet is onder modebewuste mannen en ervaar zelf het comfort en de stijl die het biedt. Bezoek onze website en bestel vandaag nog om te profiteren van onze snelle levering en uitstekende klantenservice. Mis deze kans niet om je stijl naar een hoger niveau te tillen met Nieuwnieuw.com Herenmode.

Specificaties

Specificaties voor: Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Sand (24020108 - 46)

  • Stofsamenstelling: 100% katoen

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Sand (24020108 - 46)

Pure Path Loose fit Crewneck SS T-shirt Sand (24020108 - 46)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen