Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path Pure Path Loose Fit Sweaters Crewneck LS Lt Army (24030308 - 08)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Pure Path Loose Fit Sweaters Crewneck LS Lt Army (24030308 - 08)

Ontdek de Pure Path Loose Fit Sweaters Crewneck LS Lt Army: stijlvol, comfortabel en duurzaam. Perfect voor elke gelegenheid. Voeg deze must-have toe aan je garderobe en bestel snel!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Pure Path Loose Fit Sweaters Crewneck LS Lt Army

Stap binnen in de wereld van stijl en comfort met de Pure Path Loose Fit Sweaters Crewneck LS Lt Army. Deze trui, ontworpen door het gerenommeerde merk Pure Path, is een must-have voor elke modebewuste man. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een ontspannen dag of een stijlvolle outfit voor een formele gelegenheid, deze sweater biedt de perfecte balans tussen comfort en elegantie.

Waarom kiezen voor de Pure Path Loose Fit Sweaters Crewneck LS Lt Army?

Wat deze trui echt bijzonder maakt, is de combinatie van hoogwaardige materialen en een tijdloos ontwerp. De Loose Fit zorgt voor een ontspannen pasvorm die ideaal is voor dagelijks gebruik, terwijl de Crewneck een klassieke touch toevoegt die nooit uit de mode raakt. De lichtgroene kleur (Groen) geeft een frisse en moderne uitstraling die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Deze trui valt onder de categorieën Sweaters, Merken, Truien, en Truien & Vesten. Dit betekent dat je niet alleen een veelzijdig kledingstuk koopt, maar ook een item dat past binnen een breed assortiment van topmerken en stijlen op Nieuwnieuw.com.

Unieke verkooppunten van de Pure Path Loose Fit Sweaters Crewneck LS Lt Army

De Pure Path Loose Fit Sweaters Crewneck LS Lt Army biedt meer dan alleen stijl; het biedt ook functionaliteit en duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze trui ontworpen om lang mee te gaan en zijn vorm te behouden, zelfs na meerdere wasbeurten. De Loose Fit zorgt voor ultiem comfort, terwijl de Crewneck je een verfijnde uitstraling geeft. Beschikbaar in een breed scala aan Europese maten (XS, S, M, L, XL, XXL), is er altijd een perfecte pasvorm voor elke man. De lichtgroene kleur is niet alleen trendy, maar ook veelzijdig genoeg om te dragen bij verschillende gelegenheden, van een casual dagje uit tot een formele bijeenkomst.

Details die het verschil maken

Deze trui is een onderdeel van de uitgebreide collectie Pure Path Truien en biedt een unieke combinatie van stijl en comfort. Het is een ideaal kledingstuk voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en een verfijnde uitstraling. De lichtgroene kleur (Groen) voegt een frisse en moderne touch toe aan je garderobe, terwijl de Loose Fit en Crewneck zorgen voor een comfortabele en stijlvolle look.

Wacht niet langer – voeg de Pure Path Loose Fit Sweaters Crewneck LS Lt Army toe aan je garderobe!

Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met de Pure Path Loose Fit Sweaters Crewneck LS Lt Army. Bezoek Nieuwnieuw.com en ontdek waarom deze trui een favoriet is onder modebewuste mannen. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Wees er snel bij, want deze populaire trui is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pure Path Loose Fit Sweaters Crewneck LS Lt Army (24030308 - 08)

Pure Path Loose Fit Sweaters Crewneck LS Lt Army (24030308 - 08)

€ 79,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen