Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path Oversized fit T-shirts Crewneck SS Grey Pl (24030108 - 05)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 49,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Oversized fit T-shirts Crewneck SS Grey Pl (24030108 - 05)

Ontdek de Oversized fit T-shirts Crewneck SS Grey Pl van Pure Path: de perfecte mix van comfort en stijl. Ideaal voor elke gelegenheid. Voeg dit must-have T-shirt vandaag nog toe aan je collectie!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Perfecte Mix van Comfort en Stijl met de Oversized fit T-shirts Crewneck SS Grey Pl

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat mode meer is dan alleen kleding; het is een manier van leven. Daarom presenteren we met trots de Oversized fit T-shirts Crewneck SS Grey Pl van Pure Path. Dit T-shirt is niet zomaar een kledingstuk, maar een statement van moderne elegantie en ongeëvenaard comfort.

Waarom Kiezen voor de Oversized fit T-shirts Crewneck SS Grey Pl?

De Oversized fit T-shirts Crewneck SS Grey Pl is ontworpen voor de man die waarde hecht aan zowel stijl als comfort. Dit T-shirt biedt een losse pasvorm die niet alleen zorgt voor een ontspannen uitstraling, maar ook ultiem draagcomfort garandeert. Het is de perfecte keuze voor elke gelegenheid, of je nu een casual dag hebt of een informele bijeenkomst bijwoont.

Unieke Verkooppunten

Wat dit T-shirt echt onderscheidt, is de combinatie van hoogwaardige materialen en een tijdloos ontwerp. De grijze kleur geeft het een veelzijdige uitstraling, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Daarnaast zorgt de ronde hals voor een klassieke look die nooit uit de mode raakt. Dit T-shirt is verkrijgbaar in een breed scala aan Europese maten, van XS tot XXL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Details van de Oversized fit T-shirts Crewneck SS Grey Pl

Dit T-shirt valt onder verschillende categorieën, zoals T-shirts & Polo's, Ronde hals T-shirts, en de Nieuwe collectie. Het is een essentieel onderdeel van de Pure Path lijn, bekend om zijn moderne en stijlvolle ontwerpen. De grijze kleur maakt het een veelzijdige keuze, ideaal voor elke garderobe.

Maak Vandaag Nog de Juiste Keuze

Wacht niet langer en voeg de Oversized fit T-shirts Crewneck SS Grey Pl toe aan je collectie. Dit T-shirt is een must-have voor elke modebewuste man die op zoek is naar een perfecte balans tussen stijl en comfort. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek de volledige collectie van Pure Path. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van dit uitzonderlijke T-shirt.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Oversized fit T-shirts Crewneck SS Grey Pl (24030108 - 05)

Oversized fit T-shirts Crewneck SS Grey Pl (24030108 - 05)

€ 49,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen