Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path Palm Tree T-shirt Black (24020101 - 02)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,99 € 24,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Palm Tree T-shirt Black (24020101 - 02)

Ontdek de tijdloze stijl van Pure Path met het Palm Tree T-shirt Black. Kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijkheid in één. Maak een statement en sluit je aan bij de beweging. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met Pure Path

Stap binnen in de wereld van Pure Path, waar mode meer is dan alleen kleding; het is een expressie van persoonlijkheid en individualiteit. In onze nieuwste collectie vind je het Palm Tree T-shirt Black, een stuk dat niet alleen een aanvulling is op je garderobe, maar ook een verlengstuk van je unieke stijl. Dit T-shirt belichaamt de kernwaarden van Pure Path: duurzaamheid, kwaliteit en tijdloos design.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Elk T-shirt van Pure Path is een testament van de toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Het Palm Tree T-shirt Black is geen uitzondering. Gemaakt met oog voor detail en respect voor de planeet, biedt dit T-shirt een ervaring die verder gaat dan het visuele. Het is de zachte aanraking van premium materialen op je huid, het comfort van een perfecte pasvorm en de zekerheid dat je een bewuste keuze hebt gemaakt.

De Perfecte Match voor Elke Gelegenheid

In de dynamische wereld van vandaag is veelzijdigheid de sleutel. Het Palm Tree T-shirt Black, beschikbaar in maten XS, S en XL, past naadloos in elke garderobe en elke levensstijl. Of je nu een casual dagje uit plant of een avondje uit met vrienden, dit T-shirt is je ideale metgezel. Combineer het met een jeans voor een ontspannen look of draag het onder een blazer voor een meer formele uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een Statement van Persoonlijke Stijl

Met het Palm Tree T-shirt Black maak je meer dan alleen een mode-statement. Je laat zien dat je waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en een tijdloze stijl. Dit T-shirt, onderdeel van onze T-shirts & Polo's collectie, is meer dan alleen kleding. Het is een uitdrukking van wie je bent en waar je voor staat. Het zwarte design met subtiele palmboomprint voegt een speels, maar stijlvol element toe aan je outfit, waardoor je ongetwijfeld opvalt in de menigte.

Maak deel uit van de Pure Path Beweging

Door te kiezen voor het Palm Tree T-shirt Black van Pure Path, word je deel van een grotere beweging. Een beweging die streeft naar een betere wereld door middel van verantwoorde modekeuzes. Je steunt niet alleen een merk dat zich inzet voor duurzaamheid, maar je draagt ook bij aan een toekomst waar mode en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Verken de Collectie Vandaag Nog

Wacht niet langer en ontdek wat Pure Path voor jou in petto heeft. Het Palm Tree T-shirt Black is slechts het begin. Verken onze volledige collectie en vind de perfecte stukken die jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau tillen. Laat je inspireren, maak een statement en voel je goed in wat je draagt. Jouw nieuwe favoriete outfit wacht op je.

Beleef de unieke combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Ontdek Pure Path vandaag nog en maak van jouw kledingkeuze een bewuste keuze.

Specificaties

Specificaties voor: Palm Tree T-shirt Black (24020101 - 02)

  • Stofsamenstelling: 92% katoen, 8% elastaan

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Palm Tree T-shirt Black (24020101 - 02)

Palm Tree T-shirt Black (24020101 - 02)

59,99 € 24,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen