Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

Pure Path Regular fit Knitwear Halfzip LS Navy (24030804 - 07)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Regular fit Knitwear Halfzip LS Navy (24030804 - 07)

Ontdek de Regular fit Knitwear Halfzip LS Navy van Pure Path. Stijlvol, comfortabel en veelzijdig. Perfect voor elke gelegenheid. Voeg deze must-have toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Stijl van de Regular fit Knitwear Halfzip LS Navy

In de wereld van herenmode is het vinden van een kledingstuk dat zowel stijlvol als veelzijdig is, essentieel. De Pure Path Regular fit Knitwear Halfzip LS Navy is zo'n item dat moeiteloos deze balans weet te vinden. Deze trui, met zijn verfijnde navy kleur, is een must-have in de garderobe van elke moderne man.

Waarom Kiezen voor de Regular fit Knitwear Halfzip LS Navy?

Het unieke aan deze trui is de combinatie van comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het een ongeëvenaard draagcomfort, terwijl de half-zip functie een eigentijdse twist geeft aan een klassiek ontwerp. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een informele bijeenkomst bijwoont, deze trui past perfect bij elke gelegenheid.

De Perfecte Keuze voor Elke Gelegenheid

De Regular fit Knitwear Halfzip LS Navy valt onder de categorieën Truien & Vesten, en is beschikbaar in verschillende Europese maten: XS, S, M, XL, XXL. Dit maakt het gemakkelijk om de perfecte pasvorm te vinden die jouw stijl en comfortbehoeften vervult. De navy kleur voegt een vleugje verfijning toe aan je outfit, waardoor het een veelzijdig stuk is dat gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken.

Een Statement van Kwaliteit en Klasse

Met de Regular fit Knitwear Halfzip LS Navy maak je een statement van stijl en klasse. Het merk Pure Path staat bekend om zijn aandacht voor detail en kwaliteit, en deze trui is daar geen uitzondering op. De zorgvuldige afwerking en het gebruik van premium materialen zorgen ervoor dat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt.

Voeg Deze Essentiële Trui aan Je Collectie Toe

Wacht niet langer en verrijk je garderobe met deze stijlvolle en veelzijdige trui. De Regular fit Knitwear Halfzip LS Navy is niet zomaar een trui; het is een investering in je persoonlijke stijl en comfort. Bezoek nu Nieuwnieuw.com en ontdek de mogelijkheden die deze trui te bieden heeft. Grijp deze kans om je outfit naar een hoger niveau te tillen en ervaar de kwaliteit en stijl van Pure Path vandaag nog.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit Knitwear Halfzip LS Navy (24030804 - 07)

Regular fit Knitwear Halfzip LS Navy (24030804 - 07)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen