Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

Pure Path Regular fit Knitwear Polo LS Black (24030806 - 02)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Regular fit Knitwear Polo LS Black (24030806 - 02)

Ontdek de Regular fit Knitwear Polo LS Black van Pure Path. Tijdloos, stijlvol en comfortabel. Perfect voor elke gelegenheid. Voeg deze must-have toe aan je garderobe en straal elegantie uit!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Regular fit Knitwear Polo LS Black

Bij Pure Path draait alles om stijl en verfijning, en de Regular fit Knitwear Polo LS Black is hier een perfect voorbeeld van. Deze polo, met zijn klassieke ontwerp en moderne pasvorm, is een essentieel kledingstuk voor elke man die zijn garderobe wil verrijken met veelzijdige en elegante stukken.

Waarom Kiezen voor de Regular fit Knitwear Polo LS Black?

De Regular fit Knitwear Polo LS Black biedt een unieke combinatie van comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt deze polo zacht aan op de huid en biedt het ultieme draagcomfort. De zwarte kleur geeft een tijdloze uitstraling die moeiteloos kan worden gecombineerd met verschillende outfits, van casual tot meer formele gelegenheden.

Met zijn lange mouwen is deze polo perfect voor de koelere dagen, terwijl de ademende stof ervoor zorgt dat je je altijd fris en comfortabel voelt. Of je nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een ontspannen weekend doorbrengt, deze polo past zich aan elke situatie aan.

Details die Ertoe Doen

De Regular fit Knitwear Polo LS Black valt onder de categorieën T-shirts & Polo's, en is een trots lid van de collectie van Pure Path. De polo is beschikbaar in een breed scala aan Europese maten, van XS tot XXL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Met zijn verfijnde ontwerp en aandacht voor detail, is deze polo een must-have voor elke modebewuste man. De zwarte kleur zorgt ervoor dat de polo een veelzijdige aanvulling is op elke garderobe, terwijl de lange mouwen extra warmte en stijl bieden.

Voeg Deze Klassieker Toe aan Je Garderobe

Mis de kans niet om de Regular fit Knitwear Polo LS Black aan je collectie toe te voegen. Deze polo is niet alleen een kledingstuk, maar een statement van stijl en elegantie. Bezoek Pure Path vandaag nog en ontdek waarom deze polo een onmisbaar onderdeel is van elke moderne garderobe. Wacht niet langer, want dit is jouw moment om te stralen in de tijdloze klasse van Pure Path.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit Knitwear Polo LS Black (24030806 - 02)

Regular fit Knitwear Polo LS Black (24030806 - 02)

€ 89,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen