Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path Regular fit Shorts Sweat Sand (24020501 - 46)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Regular fit Shorts Sweat Sand (24020501 - 46)

Ontdek de Regular Fit Shorts Sweat Sand van Pure Path bij Nieuwnieuw.com Herenmode! Comfortabel, stijlvol en veelzijdig - een must-have voor elke moderne man. Bestel nu en ervaar het verschil!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Perfecte Regular Fit Shorts Sweat Sand

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren we met trots de nieuwste toevoeging aan onze collectie: de Regular fit Shorts Sweat Sand (24020501 - 46) van Pure Path. Deze shorts zijn de belichaming van comfort en stijl, perfect voor elke moderne man die op zoek is naar veelzijdigheid en kwaliteit in zijn garderobe.

Waarom Kiezen voor Regular Fit Shorts Sweat Sand?

De Regular fit Shorts Sweat Sand zijn meer dan alleen een kledingstuk; ze zijn een statement. Gemaakt van 100% katoen, bieden deze shorts een ongeëvenaard comfort dat je de hele dag door kunt dragen. De zachte, ademende stof zorgt ervoor dat je je fris en ontspannen voelt, ongeacht de temperatuur. De beige kleur geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Unieke Verkooppunten

Wat deze shorts echt onderscheidt, is de perfecte balans tussen casual en gekleed. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een informele bijeenkomst hebt, de Regular fit Shorts Sweat Sand passen zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan. De regular fit zorgt voor een comfortabele pasvorm zonder in te boeten aan stijl, terwijl de hoogwaardige katoenen stof duurzaamheid en langdurig gebruik garandeert.

Details die Ertoe Doen

Deze shorts vallen onder verschillende categorieën zoals Broeken & Jeans, Korte broeken, Nieuwe collectie, en Broeken. Dit betekent dat ze zorgvuldig zijn geselecteerd om te voldoen aan de hoogste normen van mode en functionaliteit. Verkrijgbaar in de Europese maten XS, S, M, L, XL en XXL, is er een perfecte pasvorm voor elke man.

Een Must-Have voor de Moderne Man

De Regular fit Shorts Sweat Sand zijn een essentieel item voor elke garderobe. Ze combineren moeiteloos met zowel casual T-shirts als meer formele overhemden, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je persoonlijke stijl uit te drukken. De shorts zijn ontworpen door het gerenommeerde merk Pure Path, bekend om hun toewijding aan kwaliteit en stijl.

Grijp Nu Je Kans

Wacht niet langer en voeg de Regular fit Shorts Sweat Sand toe aan je collectie. Bezoek Nieuwnieuw.com en ontdek waarom deze shorts de perfecte keuze zijn voor elke gelegenheid. Met hun unieke combinatie van comfort, stijl en veelzijdigheid, zijn ze een investering die je niet wilt missen. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het verschil!

Specificaties

Specificaties voor: Regular fit Shorts Sweat Sand (24020501 - 46)

  • Stofsamenstelling: 100% katoen

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit Shorts Sweat Sand (24020501 - 46)

Regular fit Shorts Sweat Sand (24020501 - 46)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen