Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path Regular fit Sweater Crewneck LS Taupe (24030312 - 53)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Regular fit Sweater Crewneck LS Taupe (24030312 - 53)

Upgrade je stijl met de Regular fit Sweater Crewneck LS Taupe van Pure Path. Comfortabel, veelzijdig en tijdloos—de perfecte aanvulling voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar het zelf!

Lees de volledige productomschrijving

Regular fit Sweater Crewneck LS Taupe: De Perfecte Aanvulling op Jouw Garderobe

Bij Pure Path geloven we in de kracht van eenvoud en kwaliteit. De Regular fit Sweater Crewneck LS Taupe (24030312 - 53) is een prachtig voorbeeld van deze filosofie. Deze sweater is ontworpen voor de moderne man die stijl en comfort hoog in het vaandel heeft staan. Of je nu een casual dag hebt of een iets formelere gelegenheid, deze sweater past perfect bij elke situatie.

Waarom Kiezen voor de Regular fit Sweater Crewneck LS Taupe?

De Regular fit Sweater Crewneck LS Taupe onderscheidt zich door zijn tijdloze ontwerp en veelzijdigheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze sweater niet alleen een luxueus gevoel, maar ook duurzaamheid. De taupe kleur geeft een subtiele en verfijnde uitstraling die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken in jouw garderobe.

Een van de unieke verkoopargumenten van deze sweater is de perfecte balans tussen stijl en comfort. De regular fit zorgt ervoor dat de sweater netjes om het lichaam valt zonder te strak te zitten, wat bijdraagt aan een ontspannen en zelfverzekerde look. De crewneck biedt een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt, terwijl de lange mouwen extra warmte en comfort bieden tijdens koudere dagen.

Productdetails: Alles wat je Moet Weten

De Regular fit Sweater Crewneck LS Taupe valt onder de categorieën Truien en Sweaters, en is een trots onderdeel van de Pure Path collectie. Beschikbaar in Europese maten van XS tot en met XXL, is er voor elke man een perfecte pasvorm te vinden. De beige kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit, waardoor deze sweater een veelzijdige keuze is voor verschillende gelegenheden.

Of je nu op zoek bent naar een casual trui voor een ontspannen weekend of een stijlvolle sweater voor een zakelijke casual look, de Regular fit Sweater Crewneck LS Taupe voldoet aan al jouw wensen. Deze sweater is een essentiële toevoeging aan jouw collectie truien en vesten, en biedt eindeloze combinatiemogelijkheden met andere kledingstukken.

Voeg Deze Must-Have Toe aan Jouw Garderobe

Wacht niet langer en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van de Regular fit Sweater Crewneck LS Taupe. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ontdek waarom deze sweater een onmisbaar item is voor elke modebewuste man. Bestel nu en voeg een vleugje elegantie en comfort toe aan jouw dagelijkse outfits. Mis deze kans niet om jouw garderobe te verrijken met een tijdloze klassieker van Pure Path!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit Sweater Crewneck LS Taupe (24030312 - 53)

Regular fit Sweater Crewneck LS Taupe (24030312 - 53)

€ 79,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen