Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path Regular fit T-shirt Crewneck Coral (24010101 - 50)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Regular fit T-shirt Crewneck Coral (24010101 - 50)

Upgrade je garderobe met het Regular fit T-shirt Crewneck Coral van Pure Path. Perfecte mix van comfort en stijl, ideaal voor elke gelegenheid. Bestel nu en maak indruk!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Perfecte Mix van Comfort en Stijl met het Regular fit T-shirt Crewneck Coral

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode weten we hoe belangrijk het is om een outfit te vinden die zowel comfortabel als stijlvol is. Het Pure Path Regular fit T-shirt Crewneck Coral (24010101 - 50) is precies dat. Dit T-shirt is een must-have voor elke moderne man die op zoek is naar veelzijdigheid en kwaliteit in zijn garderobe.

Waarom Kiezen voor het Regular fit T-shirt Crewneck Coral?

Het Regular fit T-shirt Crewneck Coral biedt een perfecte balans tussen casual en chic. Het is ontworpen om je er op je best uit te laten zien, of je nu een ontspannen dag hebt of een meer formele gelegenheid. De prachtige koraalkleur voegt een frisse en levendige touch toe aan je outfit, waardoor je opvalt zonder te overdrijven.

Unieke Verkooppunten die dit T-shirt Onmisbaar Maken

Wat dit T-shirt echt uniek maakt, is de combinatie van hoogwaardige materialen en een tijdloos ontwerp. Het is vervaardigd door Pure Path, een merk dat bekend staat om zijn aandacht voor detail en superieure kwaliteit. De crewneck stijl zorgt voor een klassieke look die nooit uit de mode raakt, terwijl de regular fit een comfortabele pasvorm biedt die geschikt is voor elke lichaamsbouw.

Details die het Verschil Maken

Dit T-shirt valt onder verschillende categorieën zoals T-shirts, T-shirts & Polo's, en ronde hals T-shirts. Het is beschikbaar in Europese maten S, L, M, XL, en XXL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm is. De oranje kleur is ideaal voor de zomer en voegt een vrolijke noot toe aan je garderobe.

Een Essentieel Stuk voor Elke Gelegenheid

Of je nu een casual dag op kantoor hebt, een weekenduitje plant, of een avondje uit gaat, dit T-shirt past perfect bij elke gelegenheid. Combineer het met een paar jeans voor een relaxte look, of draag het onder een blazer voor een meer geklede uitstraling. De veelzijdigheid van dit T-shirt maakt het een essentieel stuk in elke man zijn garderobe.

Wacht Niet Langer – Voeg dit Stijlvolle T-shirt toe aan je Collectie

Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met het Regular fit T-shirt Crewneck Coral van Pure Path. Bezoek onze website en ontdek de uitgebreide collectie van T-shirts & Polo's die we te bieden hebben. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte mix van comfort en stijl die dit T-shirt te bieden heeft. Wacht niet te lang, want dit populaire item is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit T-shirt Crewneck Coral (24010101 - 50)

Regular fit T-shirt Crewneck Coral (24010101 - 50)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen