Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

Pure Path Slim fit Jersey Shirts Casual Taupe (24030213 - 53)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Slim fit Jersey Shirts Casual Taupe (24030213 - 53)

Ontdek het Slim fit Jersey Shirt Casual Taupe: de perfecte mix van comfort en stijl. Ideaal voor elke gelegenheid, met een uitstekende pasvorm en veelzijdige kleur. Voeg het nu toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Slim fit Jersey Shirts Casual Taupe: De Perfecte Mix van Comfort en Stijl

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode streven we ernaar om mannen te voorzien van kleding die niet alleen modieus is, maar ook comfortabel en veelzijdig. Onze nieuwste toevoeging, het Slim fit Jersey Shirts Casual Taupe (24030213 - 53), belichaamt deze filosofie perfect. Dit overhemd, afkomstig van het gerenommeerde merk Pure Path, is een must-have voor elke moderne man die op zoek is naar een perfecte balans tussen casual en chic.

Waarom Kiezen voor het Slim fit Jersey Shirt?

Het Slim fit Jersey Shirt biedt een unieke combinatie van stijl en comfort die je zelden tegenkomt. Gemaakt van hoogwaardige materialen, voelt dit overhemd zacht aan op de huid en biedt het een uitstekende pasvorm dankzij de slim fit snit. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een informele bijeenkomst bijwoont, dit shirt zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Unieke Verkooppunten

Wat het Slim fit Jersey Shirt echt onderscheidt, is de veelzijdigheid en het oog voor detail. De subtiele taupe kleur, een mix van beige en bruin, maakt het gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren en stijlen. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel casual als formele gelegenheden. Bovendien is het verkrijgbaar in een breed scala aan Europese maten, van XS tot XXL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Productdetails

Dit overhemd valt onder de categorieën Lange mouw overhemden en Overhemden, en behoort tot de exclusieve collectie van Pure Path. Het is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, wat terug te zien is in de fijne afwerking en de hoogwaardige stoffen die zijn gebruikt. Dit maakt het een duurzame keuze die je seizoen na seizoen kunt dragen.

Voeg Waarde Toe aan Je Garderobe

Het Slim fit Jersey Shirt is meer dan alleen een kledingstuk; het is een investering in je persoonlijke stijl. Het biedt de perfecte balans tussen comfort en elegantie, waardoor je je zelfverzekerd en stijlvol voelt in elke situatie. Of je nu een belangrijke zakelijke vergadering hebt of een casual weekendje weg plant, dit overhemd past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

Ontdek de Collectie en Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg dit veelzijdige en stijlvolle overhemd toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek de uitgebreide collectie van Pure Path. Bestel vandaag nog het Slim fit Jersey Shirts Casual Taupe (24030213 - 53) en ervaar zelf het comfort en de stijl die dit overhemd te bieden heeft. Wees er snel bij, want deze populaire items zijn snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Slim fit Jersey Shirts Casual Taupe (24030213 - 53)

Slim fit Jersey Shirts Casual Taupe (24030213 - 53)

€ 99,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen