Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Pure Path The Jone Skinny Fit Jeans Denim Dark Grey (W3003 - 87)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,99 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path The Jone Skinny Fit Jeans Denim Dark Grey (W3003 - 87)

Ervaar stijl en comfort met The Jone Skinny Fit Jeans in donkergrijs. Perfecte pasvorm, hoogwaardig denim en veelzijdig voor elke gelegenheid. Voeg ze nu toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

The Jone Skinny Fit Jeans Denim Dark Grey (W3003 - 87)

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en comfort met Pure Path's nieuwste toevoeging aan hun collectie: The Jone Skinny Fit Jeans Denim Dark Grey (W3003 - 87). Deze jeans zijn ontworpen voor de moderne man die niet alleen waarde hecht aan een modieuze uitstraling, maar ook aan de kwaliteit van zijn kleding.

Waarom kiezen voor The Jone Skinny Fit Jeans?

The Jone Skinny Fit Jeans bieden een ongeëvenaarde pasvorm die je silhouet accentueert zonder in te boeten op comfort. Gemaakt van hoogwaardig denim, zorgen deze jeans voor een duurzame en stijlvolle look die geschikt is voor elke gelegenheid. Of je nu een casual dag hebt of een formele bijeenkomst, deze jeans passen perfect bij elke outfit.

Unieke verkooppunten

Wat The Jone Skinny Fit Jeans echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en vakmanschap. De donkere grijze kleur geeft een verfijnde en veelzijdige uitstraling, terwijl de skinny fit zorgt voor een moderne en strakke look. De jeans zijn verkrijgbaar in een breed scala aan taillematen, van 27 tot 36, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

Productdetails

Deze jeans vallen onder verschillende categorieën zoals Broeken & Jeans, Spijkerbroeken, en Pure Path. De veelzijdigheid van deze jeans maakt ze een onmisbaar item in elke herengarderobe. Ze combineren naadloos met andere kledingstukken en accessoires om een complete en modieuze look te creëren.

Een moderne must-have

De Jone Skinny Fit Jeans zijn meer dan alleen een kledingstuk; ze zijn een statement van stijl en verfijning. Door te kiezen voor deze jeans, kies je voor een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en oog voor detail. Pure Path heeft een reputatie opgebouwd als een toonaangevende naam in de herenmode, en deze jeans zijn daar een perfect voorbeeld van.

Actie: Grijp je kans!

Wacht niet langer en voeg The Jone Skinny Fit Jeans Denim Dark Grey (W3003 - 87) vandaag nog toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek waarom deze jeans een essentieel onderdeel zijn van elke moderne man zijn kledingcollectie. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die alleen Pure Path kan bieden.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
The Jone Skinny Fit Jeans Denim Dark Grey (W3003 - 87)

The Jone Skinny Fit Jeans Denim Dark Grey (W3003 - 87)

€ 109,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen