Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path The Miles Slim Fit Shorts Denim Light Blue (W1270 - 82)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

89,99 € 36,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path The Miles Slim Fit Shorts Denim Light Blue (W1270 - 82)

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en comfort met de Pure Path Miles Slim Fit Shorts Denim Light Blue (W1270 - 82). Bestel vandaag nog en ervaar het ultieme draagcomfort en stijlvolle uitstraling!

Lees de volledige productomschrijving

The Miles Slim Fit Shorts Denim Light Blue (W1270 - 82)

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en comfort met de Pure Path Miles Slim Fit Shorts Denim Light Blue (W1270 - 82). Deze korte broek is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel mode als functionaliteit. Of je nu een ontspannen dag op het strand plant of een casual avondje uit, deze shorts passen bij elke gelegenheid.

Waarom kiezen voor The Miles Slim Fit Shorts?

De Miles Slim Fit Shorts van Pure Path bieden een unieke combinatie van hoogwaardige materialen en een eigentijds ontwerp. Gemaakt van premium denim, zorgen deze shorts voor een perfecte pasvorm en een langdurig draagcomfort. De lichte blauwe kleur geeft een frisse en zomerse uitstraling, ideaal voor warme dagen.

Unieke Verkooppunten

Deze shorts zijn niet zomaar een toevoeging aan je garderobe; ze zijn een statement. De slim fit snit accentueert je figuur zonder in te boeten aan bewegingsvrijheid. Bovendien zijn ze veelzijdig genoeg om te combineren met verschillende stijlen, van casual T-shirts tot meer geklede overhemden. De aandacht voor detail in de afwerking en de duurzame kwaliteit maken deze shorts een waardevolle investering.

Productdetails

De Miles Slim Fit Shorts Denim Light Blue (W1270 - 82) behoren tot diverse categorieën zoals Broeken & Jeans en Korte Broeken. Beschikbaar in taillematen 31, 32, 33, 34 en 36, bieden deze shorts een perfecte pasvorm voor elke man. Ze zijn onderdeel van de nieuwe collectie van Pure Path, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve en stijlvolle ontwerpen.

Een Must-Have voor de Zomer

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan je collectie Broeken & Jeans of specifiek naar trendy Korte Broeken, de Miles Slim Fit Shorts zijn een must-have. Ze bieden niet alleen comfort en stijl, maar ook de veelzijdigheid die nodig is voor een dynamische levensstijl.

Wacht Niet Langer!

Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met de Miles Slim Fit Shorts Denim Light Blue (W1270 - 82). Bezoek Pure Path op Nieuwnieuw.com en ontdek waarom deze shorts de perfecte keuze zijn voor elke moderne man. Bestel vandaag nog en ervaar het ultieme draagcomfort en de stijlvolle uitstraling die alleen Pure Path kan bieden!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
The Miles Slim Fit Shorts Denim Light Blue (W1270 - 82)

The Miles Slim Fit Shorts Denim Light Blue (W1270 - 82)

89,99 € 36,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen