Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path The Miles Slim Fit Shorts Denim Mid Blue (W1271 - 83)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

89,99 € 36,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path The Miles Slim Fit Shorts Denim Mid Blue (W1271 - 83)

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met Pure Path's nieuwste toevoeging: The Miles Slim Fit Shorts Denim Mid Blue. Een must-have voor elke moderne man! Bestel nu op Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

The Miles Slim Fit Shorts Denim Mid Blue (W1271 - 83)

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met Pure Path's nieuwste toevoeging aan hun collectie: The Miles Slim Fit Shorts Denim Mid Blue (W1271 - 83). Deze shorts zijn niet zomaar een kledingstuk; ze zijn een statement van moderne mannelijkheid en verfijnde smaak.

Waarom kiezen voor The Miles Slim Fit Shorts?

De Miles Slim Fit Shorts zijn ontworpen voor de man die geen concessies doet aan stijl of comfort. Gemaakt van hoogwaardig denim in een prachtige middenblauwe kleur, bieden deze shorts een perfecte balans tussen casual en chic. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een barbecue bijwoont of gewoon een ontspannen wandeling maakt in de stad, deze shorts passen bij elke gelegenheid.

Unieke Verkoopargumenten

Wat maakt The Miles Slim Fit Shorts zo bijzonder? Allereerst is het de pasvorm. De slim fit snit zorgt voor een moderne en gestroomlijnde look die je silhouet accentueert zonder in te leveren op comfort. Daarnaast is de kwaliteit van het denim ongeëvenaard; het voelt zacht aan op de huid en biedt tegelijkertijd de duurzaamheid die je van een topmerk als Pure Path mag verwachten.

Details die het verschil maken

Deze shorts vallen onder verschillende categorieën zoals Broeken & Jeans, Korte Broeken, en Jeans Shorts, wat aangeeft hoe veelzijdig ze zijn. Verkrijgbaar in taillematen 29, 30, 31, 32, 33, 34 en 36, is er voor elke man een perfecte pasvorm. De middenblauwe kleur is tijdloos en gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen en kleuren.

Een Must-Have voor Elke Garderobe

Deze shorts zijn niet alleen modieus, maar ook functioneel. Ze bieden voldoende zakken voor al je essentials en zijn gemakkelijk te onderhouden. Bovendien zijn ze onderdeel van de nieuwe collectie van Pure Path, wat betekent dat je een van de eersten bent die deze stijlvolle shorts kan dragen.

Grijp Nu Je Kans!

Wacht niet langer en voeg The Miles Slim Fit Shorts Denim Mid Blue (W1271 - 83) toe aan je garderobe. Bezoek nu Nieuwnieuw.com en ontdek waarom deze shorts de perfecte keuze zijn voor de moderne man. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit en stijl van Pure Path.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
The Miles Slim Fit Shorts Denim Mid Blue (W1271 - 83)

The Miles Slim Fit Shorts Denim Mid Blue (W1271 - 83)

89,99 € 36,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen