Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path Waffle Structure Shorts Black (24020501 - 02)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

49,99 € 20,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Waffle Structure Shorts Black (24020501 - 02)

Ontdek de perfecte mix van comfort en stijl met de Waffle Structure Shorts Black van Pure Path. Een must-have voor elke moderne man. Bestel nu en upgrade je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Perfecte Mix van Comfort en Stijl met de Waffle Structure Shorts Black

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode streven we ernaar om de meest stijlvolle en comfortabele kledingstukken aan te bieden voor elke moderne man. Onze nieuwste aanwinst, de Waffle Structure Shorts Black (24020501 - 02), is een perfect voorbeeld van hoe mode en functionaliteit samen kunnen komen. Deze shorts van het gerenommeerde merk Pure Path zijn een must-have voor elke garderobe.

Waarom Kiezen voor de Waffle Structure Shorts Black?

De Waffle Structure Shorts Black zijn niet zomaar een paar shorts. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een langdurig draagcomfort. De unieke wafelstructuur geeft deze shorts een onderscheidende look die zowel casual als chic kan worden gedragen. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een informele bijeenkomst hebt, deze shorts passen bij elke gelegenheid.

Unieke Verkooppunten

Wat maakt deze shorts zo speciaal? Allereerst de veelzijdigheid. De Waffle Structure Shorts Black zijn verkrijgbaar in verschillende Europese maten, van XS tot XXL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. De kleur zwart is tijdloos en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken, waardoor je eindeloos kunt variëren met je outfits. Bovendien zijn deze shorts onderdeel van verschillende categorieën zoals Broeken & Jeans, Korte Broeken, en de Nieuwe collectie, wat betekent dat ze voldoen aan de laatste modetrends.

Details die het Verschil Maken

De Waffle Structure Shorts Black zijn ontworpen door Pure Path, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen. Deze shorts vallen onder de categorieën Broeken & Jeans, Korte Broeken, Sweatpants en zijn een perfecte aanvulling op je garderobe. De shorts zijn gemaakt van ademende stoffen die je koel en comfortabel houden, zelfs op de warmste dagen. De wafelstructuur zorgt niet alleen voor een unieke look, maar ook voor extra textuur en diepte, waardoor je outfit direct meer karakter krijgt.

Een Tijdloze Aanwinst voor Jouw Garderobe

De Waffle Structure Shorts Black zijn meer dan alleen een kledingstuk; ze zijn een statement. Ze laten zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit waardeert. Deze shorts passen perfect in het moderne leven van de stijlvolle man die comfort en mode moeiteloos wil combineren. Of je nu een casual dag hebt of een informele bijeenkomst, met deze shorts zie je er altijd goed uit.

Wacht Niet Langer en Voeg Deze Shorts Toe aan Jouw Collectie

Wil je jouw garderobe upgraden met een veelzijdig en stijlvol kledingstuk? Wacht dan niet langer en bestel de Waffle Structure Shorts Black vandaag nog. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Pure Path. Mis deze kans niet om een tijdloze en comfortabele aanvulling op je kledingkast te bemachtigen. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van deze unieke shorts!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Waffle Structure Shorts Black (24020501 - 02)

Waffle Structure Shorts Black (24020501 - 02)

49,99 € 20,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen