Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Pure Shirts Overhemd Functional Plain Blue (D8138-21750 - 112)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

109,95 € 93,46

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Shirts Overhemd Functional Plain Blue (D8138-21750 - 112)

Ontdek het Overhemd Functional Plain Blue: stijlvol, comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Voeg dit tijdloze stuk toe aan je garderobe en maak een onuitwisbare indruk!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Perfecte Mix van Stijl en Comfort met het Overhemd Functional Plain Blue

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren we met trots het Overhemd Functional Plain Blue (D8138-21750 - 112), een meesterwerk van Pure Shirts. Dit overhemd is de belichaming van verfijnde eenvoud en tijdloze elegantie. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of een casual dag op kantoor, dit overhemd zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Waarom Kiezen voor het Overhemd Functional Plain Blue?

Het Overhemd Functional Plain Blue is niet zomaar een overhemd; het is een statement. Gemaakt door het gerenommeerde merk Pure Shirts, staat dit kledingstuk garant voor kwaliteit en duurzaamheid. De diepe blauwe kleur straalt zelfvertrouwen en professionaliteit uit, terwijl de perfecte pasvorm zorgt voor ultiem comfort. Dit overhemd is ontworpen voor de moderne man die stijl en functionaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Unieke Verkooppunten

Wat dit overhemd echt bijzonder maakt, zijn de zorgvuldig geselecteerde materialen en de aandacht voor detail. Het is verkrijgbaar in verschillende boordmaten (39, 40, 41, 42, 43, 46) zodat je altijd de perfecte fit kunt vinden. De veelzijdigheid van dit overhemd maakt het geschikt voor diverse gelegenheden, van formele evenementen tot casual uitjes. Bovendien is het onderdeel van onze uitgebreide collectie Overhemden, wat betekent dat je altijd kunt rekenen op een breed scala aan keuzes en stijlen.

Productdetails

Het Overhemd Functional Plain Blue valt onder de categorieën Overhemden en Merken, specifiek van het merk Pure Shirts. Dit geeft je de zekerheid dat je een product koopt dat zorgvuldig is vervaardigd en voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en stijl. De blauwe kleur van het overhemd is perfect te combineren met diverse andere kledingstukken, waardoor je eindeloos kunt variëren in je outfits.

Grijp Nu Je Kans!

Wacht niet langer en voeg het Overhemd Functional Plain Blue vandaag nog toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek waarom dit overhemd een must-have is voor elke modebewuste man. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Mis deze kans niet om je kledingcollectie te verrijken met een stuk dat zowel tijdloos als modern is. Koop nu en maak een onuitwisbare indruk bij elke gelegenheid!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd Functional Plain Blue (D8138-21750 - 112)

Overhemd Functional Plain Blue (D8138-21750 - 112)

109,95 € 93,46

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen