Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Pure Path Regular fit Korte broek Casual Off White (24010507 - 45)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,99 € 28,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path Regular fit Korte broek Casual Off White (24010507 - 45)

Ontdek de tijdloze klasse van de Regular fit Korte broek Casual Off White van Pure Path. Comfort, stijl en duurzaamheid in één. Voeg deze zomer essential nu toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Regular fit Korte broek Casual Off White

De zoektocht naar de perfecte zomeroutfit eindigt hier bij Nieuwnieuw.com Herenmode, waar stijl en comfort samenkomen in onze nieuwste aanwinst: de Regular fit Korte broek Casual Off White van Pure Path. Deze korte broek belichaamt niet alleen de essentie van zomerse vrijheid maar is ook een toonbeeld van de verfijnde smaak die de moderne man kenmerkt.

Een Nieuwe Dimensie van Comfort en Stijl

Stel je voor: de warme zonnestralen die je huid kussen terwijl je geniet van een ontspannen middag in de stad of een luie dag aan het strand. De Regular fit Korte broek Casual Off White is ontworpen met het oog op dergelijke momenten, waarbij het comfort van de drager voorop staat zonder in te boeten aan stijl. De zachte stof en de relaxte pasvorm zorgen ervoor dat je je de hele dag door vrij en onbezorgd kunt bewegen.

De Essentie van Zomerse Elegantie

Deze korte broek van Pure Path, verkrijgbaar in de kleur off white, is het ultieme symbool van zomerse elegantie. Het minimalistische design en de neutrale kleur maken het een veelzijdig stuk dat moeiteloos combineert met elke outfit, van een eenvoudig T-shirt tot een stijlvol overhemd. Het is een essentiële toevoeging aan de garderobe van elke man die waarde hecht aan zowel comfort als stijl.

Verbonden met de Natuur

Bij Pure Path staat de connectie met de natuur centraal. Deze korte broek is niet alleen een fashion statement, maar ook een reflectie van een bewuste levensstijl. Kies voor deze korte broek en draag bij aan een duurzamere wereld, terwijl je geniet van ongeëvenaard comfort en stijl.

Ontworpen voor de Moderne Man

De Regular fit Korte broek Casual Off White is meer dan een kledingstuk; het is een verlengstuk van de persoonlijkheid van de moderne man. Het past perfect binnen de levensstijl van de man die waarde hecht aan kwaliteit, duurzaamheid en een onberispelijke stijl. Of je nu de stad verkent of geniet van een rustige dag thuis, deze korte broek is je ideale metgezel.

Maak de Look Compleet

Combineer de Regular fit Korte broek Casual Off White met andere stukken uit onze uitgebreide collectie van topmerken om je look compleet te maken. Van Broeken & Jeans tot Chino Shorts en Sweat Shorts, bij Nieuwnieuw.com Herenmode vind je alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle zomer.

Wacht niet langer en voeg de Regular fit Korte broek Casual Off White toe aan je garderobe. Laat deze zomer de tijd zijn waarin je kiest voor comfort, stijl en duurzaamheid. Ontdek nu onze nieuwste collectie en ervaar zelf de kwaliteit en elegantie van Pure Path bij Nieuwnieuw.com Herenmode.

Maak vandaag nog jouw keuze voor een zomer vol stijl en comfort. De Regular fit Korte broek Casual Off White wacht op je. Ontdek nu de collectie en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden die Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Regular fit Korte broek Casual Off White (24010507 - 45)

Regular fit Korte broek Casual Off White (24010507 - 45)

69,99 € 28,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen