Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Pure Path The Jone Skinny Fit Jeans Denim Mid Grey (W1225 - 86)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

119,99 € 59,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Path The Jone Skinny Fit Jeans Denim Mid Grey (W1225 - 86)

Ontdek de strakke Jone Skinny Fit Jeans van Pure Path. Perfecte mix van stijl & comfort voor de moderne man. Duurzaam denim, tijdloos grijs, ideaal voor elke look. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek De Jone Skinny Fit Jeans Denim Mid Grey (W1225 - 86) van Pure Path

Zoek je de perfecte spijkerbroek die stijl en comfort combineert? Dan is De Jone Skinny Fit Jeans Denim Mid Grey (W1225 - 86) van Pure Path precies wat je nodig hebt. Deze jeans is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan een strakke look zonder in te leveren op bewegingsvrijheid.

Ultieme Pasvorm voor de Trendbewuste Man

Deze skinny fit jeans sluit naadloos aan op je lichaam, waardoor je een gestroomlijnde uitstraling krijgt. De subtiele grijze kleur maakt deze broek veelzijdig en perfect voor elke gelegenheid. Of je nu gaat voor een casual look met sneakers of een meer geklede stijl met nette schoenen, met deze jeans zit je altijd goed.

Jeans die Meegaat met de Tijd

De Jone Skinny Fit Jeans is onderdeel van de nieuwe collectie van Pure Path en vertegenwoordigt de nieuwste trends op het gebied van herenmode. De jeans is vervaardigd uit hoogwaardig denim dat niet alleen comfortabel zit, maar ook lang meegaat. Zo investeer je in een broek die je keer op keer kunt dragen.

Kies Jouw Ideale Maat

Met een breed scala aan taillematen van 27 tot en met 36, is er voor iedere man een Jone Skinny Fit Jeans die als gegoten zit. De kleur grijs is tijdloos en makkelijk te combineren, waardoor deze jeans een must-have is voor in je garderobe.

Pure Path: Jouw Bestemming voor Kwaliteitsjeans

Als onderdeel van de categorie Broeken & Jeans, staat Pure Path bekend om zijn kwalitatieve en stijlvolle kledingstukken. Deze Jone Skinny Fit Jeans is daar geen uitzondering op. Het is een spijkerbroek die je niet alleen een geweldige look geeft, maar ook het comfort biedt dat je nodig hebt in het dagelijks leven.

Bestel Nu en Loop Voorop in Stijl

Wacht niet langer en voeg De Jone Skinny Fit Jeans Denim Mid Grey (W1225 - 86) toe aan je kledingcollectie. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Pure Path. Met deze jeans ben je verzekerd van een trendy uitstraling die past bij elke gelegenheid.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
The Jone Skinny Fit Jeans Denim Mid Grey (W1225 - 86)

The Jone Skinny Fit Jeans Denim Mid Grey (W1225 - 86)

119,99 € 59,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen