Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Reset Winterjas Dartmoor elmwood (MR00420243 - 7030)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 299,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Reset Winterjas Dartmoor elmwood (MR00420243 - 7030)

Ontdek de Winterjas Dartmoor Elmwood van Reset: stijlvol, waterafstotend en perfect voor elke gelegenheid. Verhoog je wintergarderobe en maak een statement met deze elegante jas!

Lees de volledige productomschrijving

Winterjas Dartmoor Elmwood: De Perfecte Metgezel voor Koude Dagen

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit met de Winterjas Dartmoor elmwood (MR00420243 - 7030) van Reset. Deze jas is een must-have voor elke modebewuste man die zich wil wapenen tegen de winterkou zonder concessies te doen aan zijn uitstraling.

Waarom Kiezen voor de Winterjas Dartmoor Elmwood?

De Winterjassen van Reset staan bekend om hun hoogwaardige materialen en verfijnde afwerking. De Winterjas Dartmoor Elmwood is geen uitzondering. Gemaakt van 68% katoen en 32% polyamide, biedt deze jas niet alleen een luxueuze uitstraling maar ook uitstekende waterafstotende eigenschappen, waardoor je droog en comfortabel blijft, ongeacht het weer.

Unieke Verkoopargumenten

Deze jas is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. De combinatie van katoen en polyamide zorgt voor een perfecte balans tussen ademend vermogen en duurzaamheid. Bovendien is de jas verkrijgbaar in een elegante beige kleur, die moeiteloos te combineren is met verschillende outfits, van casual tot formeel. Beschikbaar in Europese maten S, L, M, XL, XXL en 3XL, is er altijd een perfecte pasvorm voor elke man.

Stijl en Functionaliteit Hand in Hand

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle jas voor dagelijks gebruik of een betrouwbare metgezel voor je winterse avonturen, de Winterjas Dartmoor Elmwood voldoet aan al je eisen. De jas behoort tot de categorieën Jassen en Winterjassen, wat betekent dat je kunt rekenen op de hoogste kwaliteit en de nieuwste trends in herenmode.

Maak een Statement met Reset

Met de Winterjas Dartmoor Elmwood van Reset maak je niet alleen een stijlvol statement, maar investeer je ook in een kledingstuk dat je seizoen na seizoen kunt dragen. Deze jas is meer dan alleen een mode-item; het is een symbool van verfijning en praktische elegantie.

Wacht Niet Langer!

Mis deze kans niet om je wintergarderobe te verrijken met de Winterjas Dartmoor Elmwood. Bezoek onze website en ontdek waarom Reset de voorkeurskeuze is voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en stijl. Bestel nu en ervaar zelf het verschil!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Winterjas Dartmoor elmwood (MR00420243 - 7030)

Winterjas Dartmoor elmwood (MR00420243 - 7030)

€ 299,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen