Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Reset Winterjas Hudson navy (MR01130243 - 5060)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 339,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Reset Winterjas Hudson navy (MR01130243 - 5060)

Maak een statement deze winter met de Hudson navy winterjas. Stijlvol, warm en waterafstotend, perfect voor elke gelegenheid. Voeg hem nu toe aan je garderobe en straal zelfvertrouwen uit!

Lees de volledige productomschrijving

Winterjas Hudson navy (MR01130243 - 5060): Jouw Ultieme Winterstijl

De Reset Winterjas Hudson navy (MR01130243 - 5060) is meer dan zomaar een jas; het is een statement van stijl, comfort en kwaliteit. Deze winterjas is ontworpen voor de moderne man die niet alleen warmte zoekt, maar ook een verfijnde uitstraling wil behouden tijdens de koude maanden.

Waarom Kiezen voor de Winterjas Hudson navy?

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat een winterjas niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een weerspiegeling van jouw persoonlijke stijl. De Winterjas Hudson navy biedt precies dat. Met een tijdloze navy kleur en een ontwerp dat zowel elegant als robuust is, is deze jas een must-have voor elke garderobe. Gemaakt van 100% polyester en gevuld met 90/10 dons, biedt deze jas de perfecte balans tussen warmte en lichtheid.

Unieke Verkooppunten

De Winterjas Hudson navy onderscheidt zich door zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap. De jas is ontworpen om je te beschermen tegen de koudste dagen, terwijl je er toch stijlvol uitziet. De hoogwaardige donsvoering zorgt voor optimale isolatie zonder extra gewicht toe te voegen, waardoor je je vrij kunt bewegen. Bovendien is de jas waterafstotend, zodat je droog blijft tijdens onverwachte regenbuien.

Details die het Verschil Maken

Deze jas valt onder verschillende categorieën zoals Winterjassen, Jassen en Reset. Beschikbaar in Europese maten S en XL, is er altijd een perfecte pasvorm voor jou. De navy kleur geeft een klassieke en veelzijdige look die gemakkelijk te combineren is met zowel casual als formele outfits.

Een Jas voor Elke Gelegenheid

Of je nu een wandeling maakt in het park, onderweg bent naar je werk of een avondje uit gaat, de Winterjas Hudson navy past bij elke gelegenheid. Het is een jas die niet alleen functioneel is, maar ook je stijl naar een hoger niveau tilt. De subtiele maar stijlvolle details zorgen ervoor dat je altijd goed voor de dag komt.

Grijp je Kans Nu!

Wacht niet langer en voeg de Winterjas Hudson navy (MR01130243 - 5060) van Reset vandaag nog toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek waarom deze jas de perfecte keuze is voor de moderne man. Bestel nu en ervaar het ultieme comfort en de stijl die Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Wees voorbereid op de winter en maak een statement met jouw nieuwe winterjas!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Winterjas Hudson navy (MR01130243 - 5060)

Winterjas Hudson navy (MR01130243 - 5060)

€ 339,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen