Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Reset Winterjas Montana cloud (MR01410243 - 8010)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 259,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Reset Winterjas Montana cloud (MR01410243 - 8010)

Upgrade je wintergarderobe met de stijlvolle Winterjas Montana Cloud. Lichtgewicht, warm en perfect voor elke gelegenheid. Mis deze must-have niet, bestel vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Winterjas Montana Cloud: Stijl en Comfort in de Koude Dagen

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en warmte met de Winterjas Montana cloud (MR01410243 - 8010) van Reset. Deze winterjas is ontworpen voor de moderne man die geen concessies wil doen aan comfort en uitstraling, zelfs niet tijdens de koudste dagen van het jaar.

Waarom Kiezen voor de Winterjas Montana Cloud?

De Winterjas Montana cloud biedt meer dan alleen bescherming tegen de kou. Gemaakt van 100% polyester en gevuld met een hoogwaardige 90/10 dons, zorgt deze jas voor een ongeëvenaarde isolatie en lichtgewicht comfort. De jas is perfect voor zowel casual als formele gelegenheden, waardoor hij een veelzijdige toevoeging is aan elke garderobe.

Unieke Verkoopargumenten

Wat de Winterjas Montana cloud echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de hoogwaardige afwerking. De jas is verkrijgbaar in een stijlvolle witte kleur, die een frisse en moderne uitstraling geeft. Bovendien is de jas beschikbaar in een breed scala aan Europese maten, van S tot en met 3XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Productdetails

De Winterjas Montana cloud valt onder verschillende categorieën zoals Winterjassen, Jassen, en Reset. Deze veelzijdigheid maakt het gemakkelijk om de jas te combineren met andere kledingstukken uit je garderobe. Of je nu op zoek bent naar een jas voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, deze jas biedt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Een Onmisbare Aanwinst voor Elke Garderobe

Met de Winterjas Montana cloud van Reset ben je altijd voorbereid op de winter. De jas biedt niet alleen uitstekende bescherming tegen de elementen, maar voegt ook een vleugje luxe toe aan je dagelijkse outfit. De hoogwaardige materialen en de zorgvuldige afwerking zorgen ervoor dat je er altijd op je best uitziet, ongeacht het weer.

Wacht Niet Langer

Mis deze kans niet om je wintergarderobe te upgraden met de Winterjas Montana cloud. Bezoek Nieuwnieuw.com vandaag nog en ontdek waarom deze jas een must-have is voor elke stijlvolle man. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Winterjas Montana cloud (MR01410243 - 8010)

Winterjas Montana cloud (MR01410243 - 8010)

€ 259,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen