Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Reset Winterjas Montana navy (MR01410243 - 5060)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 259,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Reset Winterjas Montana navy (MR01410243 - 5060)

Upgrade je wintergarderobe met de stijlvolle Winterjas Montana navy van Reset. Perfecte pasvorm, ongeëvenaarde warmte en tijdloze uitstraling. Bestel nu en blijf comfortabel en trendy!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Winterjas Montana navy van Reset

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat een goede winterjas niet alleen functioneel moet zijn, maar ook stijlvol en veelzijdig. De Winterjas Montana navy (MR01410243 - 5060) van het gerenommeerde merk Reset is precies wat je nodig hebt voor de koude maanden. Deze jas combineert moeiteloos comfort met een tijdloze uitstraling, waardoor je altijd goed voor de dag komt.

Waarom kiezen voor de Winterjas Montana navy?

De Winterjas Montana navy is meer dan alleen een jas; het is een statement. Gemaakt van 100% polyester en gevuld met een 90/10 dons, biedt deze jas ongeëvenaarde warmte en comfort. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je beschermd bent tegen de kou, terwijl je er stijlvol uitziet. De navy kleur geeft de jas een klassieke en veelzijdige uitstraling, perfect voor elke gelegenheid.

Unieke verkooppunten

Wat de Winterjas Montana navy echt onderscheidt, is de combinatie van functionaliteit en stijl. De jas is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap, wat te zien is aan de hoogwaardige afwerking en het gebruik van duurzame materialen. Bovendien biedt de jas voldoende bewegingsvrijheid, waardoor je je moeiteloos kunt aanpassen aan elke situatie. Of je nu een wandeling maakt in de stad of onderweg bent naar een formele gelegenheid, deze jas past perfect bij elke outfit.

Productdetails

De Winterjas Montana navy valt onder verschillende categorieën zoals Winterjassen, Jassen en Reset. Beschikbaar in de Europese maten S en XL, biedt deze jas een perfecte pasvorm voor elke man. De jas is uitgevoerd in de kleur navy, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken.

Met de Winterjas Montana navy van Reset ben je niet alleen verzekerd van warmte en comfort, maar ook van een stijlvolle uitstraling. Deze jas is ideaal voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en design, en die er altijd goed uit willen zien, ongeacht de gelegenheid.

Wees er snel bij!

Wacht niet langer en voeg de Winterjas Montana navy van Reset toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek waarom deze jas een must-have is voor elke stijlbewuste man. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van comfort en stijl. Mis deze kans niet om je wintergarderobe te upgraden met dit hoogwaardige kledingstuk!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Winterjas Montana navy (MR01410243 - 5060)

Winterjas Montana navy (MR01410243 - 5060)

€ 259,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen