Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Scotch & Soda T-shirt Navy (173023 - 0562)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

59,95 € 29,97

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Scotch & Soda T-shirt Navy (173023 - 0562)

Ontdek de tijdloze klasse van Scotch & Soda met het nieuwe T-shirt Navy (173023 - 0562). Stijl, comfort en duurzaamheid in één. Bestel nu bij Nieuwnieuw.com Herenmode!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van Scotch & Soda

Stap binnen in een wereld waar stijl en comfort naadloos samensmelten met de nieuwste T-shirt Navy (173023 - 0562) van Scotch & Soda. Dit stuk is meer dan slechts een kledingstuk; het is een uitdrukking van persoonlijkheid en een toonbeeld van vakmanschap. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat elke man streeft naar een garderobe die zowel zijn individualiteit als zijn dynamische levensstijl weerspiegelt. Daarom nodigen we je uit om je te laten inspireren door onze nieuwste aanwinst in de collectie.

Een Nieuwe Definitie van Casual Elegantie

De T-shirt Navy (173023 - 0562) van Scotch & Soda brengt een nieuwe dimensie aan de term 'casual elegantie'. Met zijn diepe navy kleur en de perfecte pasvorm is dit T-shirt een essentieel onderdeel van elke garderobe. Het vertegenwoordigt een ongedwongen stijl die moeiteloos overgaat van dag naar nacht, van kantoor naar café. De subtiele details en de hoogwaardige afwerking maken dit T-shirt tot een ware blikvanger, terwijl de comfortabele stof ervoor zorgt dat je je de hele dag door op je best voelt.

De Essentie van Duurzame Mode

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, staat Scotch & Soda aan de voorhoede met kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook verantwoord geproduceerd. Dit T-shirt is het bewijs dat mode en milieubewustzijn hand in hand kunnen gaan. Door te kiezen voor dit stuk, draag je bij aan een duurzamere wereld zonder in te leveren op stijl of kwaliteit.

Ontworpen voor de Moderne Man

De T-shirt Navy (173023 - 0562) is ontworpen met de moderne man in gedachten. Of je nu een belangrijke vergadering hebt, een avondje uit met vrienden, of gewoon geniet van een ontspannen weekend, dit T-shirt past bij elke gelegenheid. Beschikbaar in maten S tot XXL, er is een perfecte pasvorm voor elke man. Met zijn veelzijdige stijl en uitzonderlijk comfort is het de ideale keuze voor mannen die waarde hechten aan zowel uitstraling als gemak.

Maak Jouw Stijl Compleet

Naast de T-shirt Navy (173023 - 0562), biedt Nieuwnieuw.com Herenmode een uitgebreide collectie van T-shirts van topmerken zoals Scotch & Soda. Van ronde hals T-shirts tot polo's en alles daartussenin, je vindt bij ons alles om je outfit compleet te maken. Ontdek onze nieuwe collectie en laat je inspireren door de laatste trends in herenmode.

Wacht Niet Langer

De T-shirt Navy (173023 - 0562) van Scotch & Soda is meer dan zomaar een toevoeging aan je garderobe; het is een investering in jezelf. Met zijn tijdloze stijl, superieure kwaliteit en duurzame productie is het een stuk waar je seizoen na seizoen op kunt rekenen. Wacht niet langer en voeg dit essentiële kledingstuk vandaag nog toe aan je collectie. Ontdek de perfecte mix van stijl, comfort en duurzaamheid bij Nieuwnieuw.com Herenmode en ervaar zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van onze kleding.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
T-shirt Navy (173023 - 0562)

T-shirt Navy (173023 - 0562)

59,95 € 29,97

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen