Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

Superdry ESSENTIAL LOGO HENLEY Varsity Grey Grindle (M2013750A - D6V)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 74,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Superdry ESSENTIAL LOGO HENLEY Varsity Grey Grindle (M2013750A - D6V)

Upgrade je stijl met de ESSENTIAL LOGO HENLEY Varsity Grey Grindle van Superdry. Comfortabel, veelzijdig en tijdloos - perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar het zelf!

Lees de volledige productomschrijving

ESSENTIAL LOGO HENLEY Varsity Grey Grindle (M2013750A - D6V)

Ontdek de veelzijdigheid en het comfort van de Superdry ESSENTIAL LOGO HENLEY Varsity Grey Grindle. Deze trui is een must-have voor elke man die waarde hecht aan stijl en kwaliteit. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is deze trui perfect voor zowel casual als formele gelegenheden.

Waarom kiezen voor de ESSENTIAL LOGO HENLEY?

De ESSENTIAL LOGO HENLEY van Superdry biedt een unieke combinatie van stijl en comfort. Gemaakt van 60% katoen en 40% gerecycled polyester, voelt deze trui zacht aan op de huid en biedt hij de perfecte balans tussen warmte en ademend vermogen. De grijze kleur geeft een klassieke en veelzijdige uitstraling die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Unieke verkoopargumenten

Wat deze trui echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de hoogwaardige afwerking. De ESSENTIAL LOGO HENLEY is ontworpen om lang mee te gaan en behoudt zijn vorm en kleur, zelfs na meerdere wasbeurten. Bovendien is de trui voorzien van het iconische Superdry-logo, wat een extra vleugje stijl en authenticiteit toevoegt.

Productdetails

De ESSENTIAL LOGO HENLEY valt onder de categorieën Truien & vesten en is beschikbaar in de Europese maten S en XL. Deze trui is ideaal voor mannen die op zoek zijn naar een veelzijdig kledingstuk dat zowel casual als formeel gedragen kan worden. De grijze kleur maakt het gemakkelijk om te combineren met andere kledingstukken, waardoor je altijd een stijlvolle en complete outfit hebt.

Waarom kopen bij Nieuwnieuw.com Herenmode?

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode vind je een uitgebreid assortiment aan topmerken en hoogwaardige kledingstukken. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van de moderne man te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een casual trui of een formele outfit, bij ons vind je altijd wat je zoekt.

Wacht niet langer en voeg de ESSENTIAL LOGO HENLEY Varsity Grey Grindle toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Superdry. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van deze unieke trui. Mis deze kans niet om je kledingkast te upgraden met een tijdloos en veelzijdig kledingstuk!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ESSENTIAL LOGO HENLEY Varsity Grey Grindle (M2013750A - D6V)

ESSENTIAL LOGO HENLEY Varsity Grey Grindle (M2013750A - D6V)

€ 74,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen