Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

Superdry FUJI EMB PADDED JACKET Dusty Olive Green (M5011911A - 8MI)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 139,99 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Superdry FUJI EMB PADDED JACKET Dusty Olive Green (M5011911A - 8MI)

Ontdek de FUJI EMB PADDED JACKET in Dusty Olive Green! Deze stijlvolle, duurzame winterjas biedt comfort en kwaliteit voor elke gelegenheid. Mis deze must-have niet, bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de FUJI EMB PADDED JACKET Dusty Olive Green

Ben je op zoek naar een winterjas die niet alleen stijlvol is, maar ook functioneel en duurzaam? De FUJI EMB PADDED JACKET Dusty Olive Green van Superdry is precies wat je nodig hebt. Deze jas combineert modern design met hoogwaardige materialen, waardoor het de perfecte keuze is voor de modebewuste man die geen concessies wil doen aan comfort en kwaliteit.

Waarom kiezen voor de FUJI EMB PADDED JACKET?

De FUJI EMB PADDED JACKET is meer dan alleen een jas; het is een statement. Met zijn stijlvolle dusty olive groene kleur en verfijnde afwerking, straalt deze jas een tijdloze elegantie uit die perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu een wandeling maakt in de stad of een formele bijeenkomst bijwoont, deze jas zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Unieke eigenschappen die je niet wilt missen

Deze jas is gemaakt van 100% gerecycled nylon, wat niet alleen bijdraagt aan een duurzame toekomst, maar ook zorgt voor een lichtgewicht en comfortabele pasvorm. De hoogwaardige voering biedt uitstekende isolatie, waardoor je warm blijft, zelfs op de koudste dagen. De jas is verkrijgbaar in de Europese maten S en XL, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

Perfect voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een casual look of een meer geklede uitstraling, de FUJI EMB PADDED JACKET past zich moeiteloos aan jouw stijl aan. Combineer het met een jeans en sneakers voor een relaxte weekendlook, of draag het over een nette broek en schoenen voor een verfijnde, professionele uitstraling. Deze veelzijdigheid maakt het een onmisbaar item in de garderobe van elke man.

Exclusief bij Nieuwnieuw.com Herenmode

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode streven we ernaar om onze klanten de beste selectie van herenkleding te bieden. De FUJI EMB PADDED JACKET is een van de vele topmerken die we aanbieden in onze categorieën Merken, Winterjassen, en Jassen. Door te kiezen voor deze jas, investeer je in een product dat niet alleen modieus is, maar ook van hoge kwaliteit en duurzaam.

Wacht niet langer

De FUJI EMB PADDED JACKET Dusty Olive Green van Superdry is een populaire keuze en raakt snel uitverkocht. Mis deze kans niet om een stijlvolle en functionele winterjas aan je garderobe toe te voegen. Bezoek onze website en bestel vandaag nog jouw nieuwe favoriete jas. Wees voorbereid op de winter en maak een statement met je stijl. Koop nu en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van Superdry.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
FUJI EMB PADDED JACKET Dusty Olive Green (M5011911A - 8MI)

FUJI EMB PADDED JACKET Dusty Olive Green (M5011911A - 8MI)

€ 139,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen