Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Superdry Textured Jersey Polo Fresh Mint Green (M1110397A - 8WD)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

64,99 € 26,-

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Superdry Textured Jersey Polo Fresh Mint Green (M1110397A - 8WD)

Ontdek de frisheid van de Textured Jersey Polo Fresh Mint Green van Superdry. Verrijk je garderobe met stijl, comfort en zomerse frisheid. Maak vandaag nog jouw stijl statement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Frisheid van de Textured Jersey Polo Fresh Mint Green

De zomer staat voor de deur, en wat is een betere manier om je garderobe te verfrissen dan met de levendige Textured Jersey Polo Fresh Mint Green van Superdry? Dit stuk is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een uitdrukking van stijl, comfort en de belichaming van de zomerse frisheid. Stap in de wereld van Superdry, waar elk ontwerp een verhaal vertelt en elke stof een belofte van kwaliteit in zich draagt.

De Essentie van Zomerse Elegantie

De Textured Jersey Polo Fresh Mint Green is niet zomaar een polo; het is een symbool van de verfijnde smaak van de moderne man. Met zijn unieke textuur en opvallende frisse muntgroene kleur, biedt deze polo een perfecte balans tussen casual comfort en stijlvolle elegantie. Het is een kledingstuk dat met gemak de overgang maakt van een ontspannen middag met vrienden naar een stijlvolle avond uit.

Een Statement van Kwaliteit en Comfort

Superdry staat bekend om zijn compromisloze aandacht voor detail en het gebruik van premium materialen. De Textured Jersey Polo is geen uitzondering. Deze polo is ontworpen om niet alleen de tand des tijds te doorstaan maar ook om een ongeëvenaard draagcomfort te bieden. Of je nu kiest voor een casual dagje uit of een meer geklede gelegenheid, deze polo past zich moeiteloos aan jouw stijl aan.

Versterk Je Persoonlijke Stijl

In de hedendaagse wereld is het belangrijk om een persoonlijke stijl te hebben die jouw individualiteit en levensvisie weerspiegelt. De Textured Jersey Polo Fresh Mint Green van Superdry is meer dan een kledingstuk; het is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid. Met zijn levendige kleur en subtiele textuur maakt deze polo een duidelijk statement en versterkt het jouw unieke stijl.

Ontdek de Collectie

De Textured Jersey Polo Fresh Mint Green is slechts een voorproefje van wat Superdry's T-shirts & polo's collectie te bieden heeft. Elke polo, elk T-shirt is ontworpen met oog voor detail, kwaliteit en stijl. Of je nu op zoek bent naar een item voor een specifieke gelegenheid of je dagelijkse garderobe wilt verrijken, Superdry heeft voor ieder wat wils.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijl Statement

Wacht niet langer om jouw garderobe te verrijken met de Textured Jersey Polo Fresh Mint Green. Laat deze zomer jouw stijl spreken met Superdry. Bezoek nieuwnieuw.com en ontdek een wereld van premium herenmode die jouw persoonlijkheid naar een hoger niveau tilt. Maak vandaag nog jouw stijl statement en voel het verschil van kwaliteit en comfort dat Superdry te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Textured Jersey Polo Fresh Mint Green (M1110397A - 8WD)

Textured Jersey Polo Fresh Mint Green (M1110397A - 8WD)

64,99 € 26,-

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen