Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

Superdry VINTAGE TEXTURED GRANDAD TOP Eclipse Navy (M6010845A - 98T)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 54,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Superdry VINTAGE TEXTURED GRANDAD TOP Eclipse Navy (M6010845A - 98T)

Upgrade je stijl met de Superdry VINTAGE TEXTURED GRANDAD TOP in Eclipse Navy. Dit veelzijdige T-shirt biedt comfort, elegantie en een unieke textuur voor elke gelegenheid. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Superdry VINTAGE TEXTURED GRANDAD TOP Eclipse Navy (M6010845A - 98T)

Ontdek de tijdloze charme van de Superdry VINTAGE TEXTURED GRANDAD TOP in Eclipse Navy. Dit lange mouw T-shirt is de perfecte aanvulling op je garderobe, of je nu op zoek bent naar een casual look of een meer verfijnde outfit. Met zijn unieke textuur en klassieke ontwerp biedt dit T-shirt een veelzijdige stijl die bij elke gelegenheid past.

Waarom kiezen voor de Superdry VINTAGE TEXTURED GRANDAD TOP?

De Superdry VINTAGE TEXTURED GRANDAD TOP onderscheidt zich door zijn hoogwaardige afwerking en oog voor detail. Het gebruik van 100% katoen zorgt voor een comfortabel en ademend gevoel, ideaal voor dagelijks gebruik. De rijke navy kleur voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit, terwijl de vintage geïnspireerde textuur een subtiele maar opvallende look creëert.

Dit lange mouw T-shirt valt onder de categorieën T-shirts & polo's en is beschikbaar in de Europese maten S en XL. Het is een veelzijdig kledingstuk dat je moeiteloos kunt combineren met zowel jeans als chino's, waardoor het een onmisbaar item is in de garderobe van elke modebewuste man.

Details die het verschil maken

De Superdry VINTAGE TEXTURED GRANDAD TOP is meer dan alleen een T-shirt; het is een statement van stijl en kwaliteit. Het merk Superdry staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en aandacht voor detail, en dit kledingstuk is daar geen uitzondering op. De grandad kraag voegt een klassieke touch toe, terwijl de textuur van de stof een moderne twist geeft aan een traditioneel ontwerp.

Met zijn veelzijdigheid en tijdloze stijl is dit T-shirt perfect voor elke gelegenheid. Draag het casual met een paar sneakers voor een relaxte look, of combineer het met een blazer voor een meer formele uitstraling. Wat je stijl ook is, de Superdry VINTAGE TEXTURED GRANDAD TOP past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.

Een must-have voor elke garderobe

Als je op zoek bent naar een kledingstuk dat zowel stijlvol als functioneel is, dan is de Superdry VINTAGE TEXTURED GRANDAD TOP de perfecte keuze. Het combineert de klassieke elementen van een grandad T-shirt met de moderne flair van Superdry, waardoor het een veelzijdig en tijdloos item is dat je keer op keer zult dragen.

Wacht niet langer en voeg dit iconische T-shirt toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van T-shirts & polo's van Superdry. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en stijl die Superdry te bieden heeft. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met een kledingstuk dat zowel klassiek als eigentijds is.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
VINTAGE TEXTURED GRANDAD TOP Eclipse Navy (M6010845A - 98T)

VINTAGE TEXTURED GRANDAD TOP Eclipse Navy (M6010845A - 98T)

€ 54,99

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen