Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tommy Hilfiger 1985 REGULAR LS POLO, DBZ Aegean Sea (MW0MW20183 - DBZ)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger 1985 REGULAR LS POLO, DBZ Aegean Sea (MW0MW20183 - DBZ)

Upgrade je stijl met de Tommy Hilfiger 1985 REGULAR LS POLO in DBZ Aegean Sea. Tijdloos, comfortabel en veelzijdig, perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar het verschil!

Lees de volledige productomschrijving

1985 REGULAR LS POLO, DBZ Aegean Sea: Tijdloze Elegantie en Ongeëvenaarde Stijl

Ontdek de perfecte combinatie van klassieke stijl en moderne flair met de Tommy Hilfiger 1985 REGULAR LS POLO, DBZ Aegean Sea. Deze polo met lange mouwen is een essentieel kledingstuk voor elke modebewuste man. Of je nu een casual dag op kantoor hebt of een ontspannen weekend doorbrengt, deze polo biedt je de veelzijdigheid en het comfort die je nodig hebt.

Waarom Kiezen voor de 1985 REGULAR LS POLO?

De 1985 REGULAR LS POLO is niet zomaar een polo; het is een symbool van kwaliteit en vakmanschap. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen met oog voor detail, biedt deze polo een ongeëvenaarde pasvorm en comfort. De diepe, rijke kleur blauw (DBZ Aegean Sea) voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit, waardoor je er altijd stijlvol uitziet.

Unieke Verkoopargumenten

Wat deze polo echt uniek maakt, is de combinatie van tijdloze elegantie en moderne functionaliteit. De lange mouwen maken het ideaal voor koelere dagen, terwijl de ademende stof zorgt voor comfort gedurende de hele dag. Bovendien is het een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met zowel casual als formele outfits. Het is een perfecte keuze voor mannen die waarde hechten aan stijl en comfort.

Productdetails en Specificaties

De 1985 REGULAR LS POLO valt onder de categorieën T-shirts & polo's, en specifiek onder Lange mouw polo's en Polo's. Dit veelzijdige kledingstuk is verkrijgbaar in verschillende Europese maten: S, L, M, XL, en XXL. De polo is ontworpen door het gerenommeerde merk Tommy Hilfiger, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en stijlvolle kleding.

Maak een Statement met Tommy Hilfiger

Met de 1985 REGULAR LS POLO maak je een stijlvol statement. Het is een kledingstuk dat je zelfvertrouwen verhoogt en je persoonlijke stijl naar een hoger niveau tilt. Of je nu een belangrijke vergadering hebt of een informele bijeenkomst, deze polo zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Bestel Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer en voeg de 1985 REGULAR LS POLO, DBZ Aegean Sea toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek waarom Nieuwnieuw.com Herenmode de beste keuze is voor stijlvolle en kwaliteitsvolle herenkleding. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil dat Tommy Hilfiger kan maken in jouw dagelijkse outfit. Mis deze kans niet om je stijl te verbeteren met een tijdloos en veelzijdig kledingstuk.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
1985 REGULAR LS POLO, DBZ Aegean Sea (MW0MW20183 - DBZ)

1985 REGULAR LS POLO, DBZ Aegean Sea (MW0MW20183 - DBZ)

€ 89,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen