Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tommy Hilfiger 1985 REGULAR LS POLO, DW5 Desert Sky (MW0MW20183 - DW5)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger 1985 REGULAR LS POLO, DW5 Desert Sky (MW0MW20183 - DW5)

Upgrade je stijl met de Tommy Hilfiger 1985 REGULAR LS POLO in Desert Sky. Perfect voor elke gelegenheid, biedt deze tijdloze polo comfort en klasse. Bestel nu en maak indruk!

Lees de volledige productomschrijving

1985 REGULAR LS POLO, DW5 Desert Sky: Tijdloze Klasse van Tommy Hilfiger

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de Tommy Hilfiger 1985 REGULAR LS POLO, DW5 Desert Sky (MW0MW20183 - DW5). Deze polo met lange mouwen is een must-have voor elke modebewuste man. Of je nu een casual dag op kantoor hebt of een formele gelegenheid bijwoont, deze polo biedt de perfecte balans tussen elegantie en nonchalance.

Waarom Kiezen Voor de 1985 REGULAR LS POLO?

De 1985 REGULAR LS POLO van Tommy Hilfiger is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Gemaakt van hoogwaardige materialen en afgewerkt met oog voor detail, biedt deze polo een ongeëvenaarde pasvorm en draagcomfort. De diepe navy kleur, bekend als Desert Sky, straalt een tijdloze klasse uit die past bij elke gelegenheid.

Unieke Verkooppunten

Wat deze polo echt bijzonder maakt, is de veelzijdigheid. Het is een essentieel item in de categorie T-shirts & polo's, en kan moeiteloos gecombineerd worden met zowel jeans als chino's. De lange mouwen maken het ideaal voor de koelere maanden, terwijl de ademende stof zorgt voor comfort gedurende de dag. Bovendien is het een product van Tommy Hilfiger, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en stijl.

Productdetails

Deze polo valt onder meerdere categorieën zoals Lange mouw polo's, Merken, T-shirts & polo's, en Polo's. Beschikbaar in de Europese maten S, L, M, XL, en XXL, is er voor elke man een perfecte pasvorm. De navy kleur is een veelzijdige keuze die eenvoudig te combineren is met verschillende stijlen en kleuren.

Een Must-Have Voor Elke Garderobe

De 1985 REGULAR LS POLO, DW5 Desert Sky is niet zomaar een polo; het is een investering in je persoonlijke stijl. Het combineert de klassieke polo-look met moderne details, waardoor het een veelzijdig stuk is dat je keer op keer zult dragen. Of je nu een fan bent van casual outfits of een meer geklede stijl prefereert, deze polo past perfect in elke garderobe.

Wacht Niet Langer!

Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met dit iconische stuk van Tommy Hilfiger. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Tommy Hilfiger. Bestel nu de 1985 REGULAR LS POLO, DW5 Desert Sky en ervaar zelf de kwaliteit en stijl die dit merk te bieden heeft. Wees er snel bij, want deze populaire polo is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
1985 REGULAR LS POLO, DW5 Desert Sky (MW0MW20183 - DW5)

1985 REGULAR LS POLO, DW5 Desert Sky (MW0MW20183 - DW5)

€ 89,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen