Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tommy Hilfiger 1985 REGULAR LS POLO, MRL Utility Olive Heather (MW0MW20183 - MRL)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger 1985 REGULAR LS POLO, MRL Utility Olive Heather (MW0MW20183 - MRL)

Ervaar tijdloze stijl met de 1985 REGULAR LS POLO in Utility Olive Heather. Perfect voor elke gelegenheid, biedt deze polo comfort en klasse. Voeg hem nu toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

1985 REGULAR LS POLO, MRL Utility Olive Heather: Tijdloze Stijl en Comfort

Ontdek de perfecte balans tussen casual en gekleed met de Tommy Hilfiger 1985 REGULAR LS POLO, MRL Utility Olive Heather. Dit iconische kledingstuk combineert de klassieke elegantie van een polo met het hedendaagse comfort dat elke man verdient. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een ontspannen weekend hebt, deze polo is jouw ideale metgezel.

Een Statement van Stijl

De 1985 REGULAR LS POLO straalt een tijdloze klasse uit die kenmerkend is voor T-shirts & polo's. De subtiele groene kleur, Utility Olive Heather, voegt een vleugje verfijning toe aan elke outfit. Deze polo is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement van stijl en zelfverzekerdheid.

Waarom Kiezen voor de 1985 REGULAR LS POLO?

Wat deze polo echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt. Gemaakt door het gerenommeerde merk Tommy Hilfiger, staat deze polo garant voor duurzaamheid en comfort. De lange mouwen maken het ideaal voor elk seizoen, terwijl de regular fit zorgt voor een moeiteloze pasvorm die bij elke lichaamsbouw past.

Perfect voor Elke Gelegenheid

Of je nu een formele bijeenkomst hebt of een casual dagje uit plant, de 1985 REGULAR LS POLO past perfect bij elke gelegenheid. Combineer het met een nette broek voor een zakelijke look of draag het met jeans voor een meer ontspannen uitstraling. De veelzijdigheid van deze polo maakt het een onmisbaar item in de garderobe van elke man.

Beschikbare Maten en Kleur

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat de perfecte pasvorm essentieel is. Daarom is de 1985 REGULAR LS POLO beschikbaar in een breed scala aan Europese maten: S, L, M, XL, XXL. De Utility Olive Heather kleur voegt een unieke touch toe die zowel subtiel als opvallend is.

Voeg Deze Must-Have Toe aan Jouw Collectie

Mis de kans niet om deze veelzijdige en stijlvolle polo aan jouw garderobe toe te voegen. Bezoek onze categorieën T-shirts & polo's en Lange mouw polo's om de volledige collectie te ontdekken. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Tommy Hilfiger. Wacht niet te lang, want deze populaire maat en kleur zijn snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
1985 REGULAR LS POLO, MRL Utility Olive Heather (MW0MW20183 - MRL)

1985 REGULAR LS POLO, MRL Utility Olive Heather (MW0MW20183 - MRL)

€ 89,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen