Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tommy Hilfiger ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black (MW0MW36510 - BDS)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 129,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black (MW0MW36510 - BDS)

Til je stijl naar een hoger niveau met de ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black van Tommy Hilfiger. Deze trui biedt perfecte balans tussen comfort en elegantie, ideaal voor elke gelegenheid!

Lees de volledige productomschrijving

ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black: De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Ontdek de ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black van Tommy Hilfiger, een kledingstuk dat de essentie van moderne herenmode belichaamt. Deze trui is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van stijl, verfijning en comfort. Of je nu op zoek bent naar een casual look voor een ontspannen weekend of een geklede outfit voor een formele gelegenheid, deze trui biedt de perfecte balans.

Waarom Kiezen voor ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black?

De ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black is meer dan alleen een trui. Het is een symbool van de tijdloze elegantie en het vakmanschap waar Tommy Hilfiger bekend om staat. Deze trui is ontworpen met oog voor detail, van de hoogwaardige materialen tot de perfecte pasvorm. Het half-zip ontwerp biedt veelzijdigheid en comfort, waardoor het een ideale keuze is voor elke gelegenheid.

Unieke Verkooppunten

Wat maakt de ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black zo bijzonder? Allereerst de kleur: zwart. Deze klassieke kleur is een must-have in elke garderobe, omdat het gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken en altijd stijlvol oogt. Daarnaast is de trui beschikbaar in verschillende Europese maten, van S tot XXL, zodat er voor elke man een perfecte pasvorm is.

De categorieën waarin deze trui valt, zoals Truien & vesten en Half-zip, benadrukken de veelzijdigheid en het brede scala aan stijlen die deze trui kan bieden. Of je nu een casual dag hebt of een formele bijeenkomst, de ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black past altijd.

Details die het Verschil Maken

Deze trui valt onder de categorieën Truien & Vesten en is een van de topstukken in de collectie van Tommy Hilfiger. Het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en tijdloze ontwerpen, en deze trui is daarop geen uitzondering. De ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black is gemaakt van duurzame materialen die zorgen voor langdurig draagcomfort en een luxe uitstraling.

De half-zip functie biedt niet alleen een moderne look, maar ook praktische voordelen. Het maakt het gemakkelijk om de trui aan en uit te trekken en biedt de mogelijkheid om de kraag naar wens aan te passen voor extra comfort. Dit maakt de trui ideaal voor zowel binnen- als buitenactiviteiten.

Maak een Statement met ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black

Ben je klaar om je garderobe naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en voeg de ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black van Tommy Hilfiger toe aan je collectie. Deze trui is een investering in stijl en comfort die je niet wilt missen. Bezoek onze website en ontdek waarom deze trui een onmisbaar item is voor elke modebewuste man.

Mis deze kans niet om een statement te maken met je kledingkeuze. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en het vakmanschap van Tommy Hilfiger. De ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black wacht op jou!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black (MW0MW36510 - BDS)

ESSENTIAL INTECHNO 1, BDS Black (MW0MW36510 - BDS)

€ 129,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen