Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tommy Hilfiger FLEX BRUSHED SOLID R, DW5 Desert Sky (MW0MW36824 - DW5)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger FLEX BRUSHED SOLID R, DW5 Desert Sky (MW0MW36824 - DW5)

Ontdek de FLEX BRUSHED SOLID R, DW5 Desert Sky van Tommy Hilfiger. Dit stijlvolle overhemd biedt luxe en comfort voor elke gelegenheid. Voeg het nu toe aan je garderobe en straal elegantie uit!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van de FLEX BRUSHED SOLID R, DW5 Desert Sky

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren we met trots de FLEX BRUSHED SOLID R, DW5 Desert Sky van het gerenommeerde merk Tommy Hilfiger. Dit lange mouw overhemd is de belichaming van stijl en comfort, perfect voor de moderne man die op zoek is naar een veelzijdige en tijdloze toevoeging aan zijn garderobe.

Waarom Kiezen voor de FLEX BRUSHED SOLID R?

De FLEX BRUSHED SOLID R, DW5 Desert Sky is meer dan alleen een overhemd; het is een statement. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt dit navy-kleurige overhemd niet alleen een luxueuze uitstraling, maar ook een ongeëvenaard draagcomfort. Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een casual avondje uit plant, dit overhemd past zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan.

Unieke Verkoopargumenten

Wat dit overhemd echt onderscheidt, is de combinatie van stijl en functionaliteit. De geborstelde stof voelt zacht aan op de huid en zorgt voor een verfijnde look die de hele dag door behouden blijft. Verkrijgbaar in de Europese maten L, M, XL en XXL, biedt dit overhemd een perfecte pasvorm voor elke man. Bovendien is het onderdeel van de exclusieve collectie van Tommy Hilfiger, een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en klasse.

Details die Ertoe Doen

Dit overhemd valt onder de categorieën Lange mouw overhemden, Merken, en Overhemden. De diepe navy kleur geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling, ideaal voor zowel formele als informele gelegenheden. Het is een must-have item voor elke modebewuste man die waarde hecht aan zowel stijl als comfort.

Grijp Nu je Kans!

Wacht niet langer en voeg de FLEX BRUSHED SOLID R, DW5 Desert Sky toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek waarom dit overhemd een onmisbare aanvulling is op je garderobe. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Tommy Hilfiger. Wees er snel bij, want dit exclusieve item is beperkt beschikbaar!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
FLEX BRUSHED SOLID R, DW5 Desert Sky (MW0MW36824 - DW5)

FLEX BRUSHED SOLID R, DW5 Desert Sky (MW0MW36824 - DW5)

€ 89,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen