Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tommy Hilfiger Polo Teaberry Blossom (MW0MW17771 - TJ5)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,90 € 31,96

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger Polo Teaberry Blossom (MW0MW17771 - TJ5)

Ontdek de Polo Teaberry Blossom van Tommy Hilfiger - een statement van finesse en moderne elegantie. Voel de kwaliteit, beleef de stijl en maak vandaag nog jouw stijlstatement! Bezoek nieuwennieuw.com en verover de wereld, één polo tegelijk.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Essentie van Stijl met de Polo Teaberry Blossom

Stijl is meer dan alleen kleding; het is een expressie van wie we zijn. In de wereld van herenmode neemt Tommy Hilfiger een bijzondere plaats in door kledingstukken te creëren die niet alleen de tand des tijds doorstaan maar ook een verhaal vertellen. De Polo Teaberry Blossom is zo'n kledingstuk dat meer is dan alleen een item in je garderobe. Het is een statement van finesse en een toonbeeld van hoe moderne elegantie samensmelt met comfort.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Wanneer je de Polo Teaberry Blossom draagt, ervaar je direct de ongeëvenaarde kwaliteit waar Tommy Hilfiger om bekend staat. Deze polo, beschikbaar in een verfrissende roze tint, is ontworpen om niet alleen op te vallen maar ook om een gevoel van zelfvertrouwen en verfijning uit te stralen. Het is een kledingstuk dat past bij diverse gelegenheden, van een casual dag uit tot een meer formele bijeenkomst.

De Perfecte Mix van Comfort en Stijl

De Polo Teaberry Blossom is meer dan alleen een mooi gezicht. Beschikbaar in Europese maten S tot 3XL, biedt het een perfecte pasvorm voor elke man. De zorgvuldige selectie van stoffen zorgt ervoor dat comfort en duurzaamheid hand in hand gaan, waardoor deze polo een betrouwbare keuze is voor elke dag. De categorie T-shirts & polo's van Tommy Hilfiger staat bekend om zijn ongeëvenaarde aandacht voor detail en deze polo is daarop geen uitzondering.

Een Toonbeeld van Persoonlijke Stijl

In de huidige snelle wereld is het belangrijk om kledingstukken te kiezen die niet alleen comfortabel zijn maar ook een verlengstuk van je persoonlijkheid. De Polo Teaberry Blossom van Tommy Hilfiger doet precies dat. Het is een uiting van je streven naar kwaliteit, stijl en individualiteit. Of je nu gaat voor een casual look of een meer geklede stijl, deze polo past naadloos in je garderobe en verheft je algehele uitstraling.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Het is tijd om jezelf te onderscheiden van de massa en te kiezen voor een kledingstuk dat even uniek is als jij. De Polo Teaberry Blossom van Tommy Hilfiger is meer dan alleen een kledingstuk; het is een investering in jezelf. Met zijn perfecte mix van stijl, comfort en kwaliteit is het een essentieel onderdeel van de moderne man's garderobe. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog hoe deze polo jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau kan tillen. Bezoek nieuwnieuw.com en maak je klaar om de wereld te veroveren, één polo tegelijk.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Polo Teaberry Blossom (MW0MW17771 - TJ5)

Polo Teaberry Blossom (MW0MW17771 - TJ5)

79,90 € 31,96

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen