Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tommy Hilfiger ROCKIE DOWN PARKA, BDS Black (MW0MW36595 - BDS)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 399,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger ROCKIE DOWN PARKA, BDS Black (MW0MW36595 - BDS)

Upgrade je wintergarderobe met de ROCKIE DOWN PARKA, BDS Black van Tommy Hilfiger. Stijlvol, warm en waterafstotend; de perfecte combinatie van comfort en elegantie voor elke gelegenheid!

Lees de volledige productomschrijving

ROCKIE DOWN PARKA, BDS Black: De Perfecte Winterjas voor de Moderne Man

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat een winterjas meer is dan alleen een kledingstuk; het is een essentieel onderdeel van je garderobe dat zowel stijl als functionaliteit moet bieden. De ROCKIE DOWN PARKA, BDS Black van Tommy Hilfiger belichaamt deze balans perfect. Deze parka is ontworpen voor de man die zowel comfort als een verfijnde uitstraling zoekt tijdens de koude maanden.

Waarom Kiezen voor de ROCKIE DOWN PARKA?

De ROCKIE DOWN PARKA is niet zomaar een winterjas; het is een statement. Met zijn tijdloze zwarte kleur en het iconische ontwerp van Tommy Hilfiger, straalt deze jas klasse en elegantie uit. Of je nu door de stad wandelt of een zakelijke afspraak hebt, deze parka zorgt ervoor dat je altijd stijlvol voor de dag komt.

Unieke Verkooppunten

Wat de ROCKIE DOWN PARKA echt onderscheidt, zijn de unieke kenmerken die het de perfecte keuze maken voor elke gelegenheid. Deze jas biedt niet alleen uitzonderlijke warmte dankzij de hoogwaardige donsvoering, maar is ook voorzien van een waterafstotende buitenlaag. Dit betekent dat je beschermd bent tegen zowel kou als regen, zonder in te leveren op stijl.

Bovendien is de parka verkrijgbaar in verschillende Europese maten, van S tot en met XXL. Dit zorgt ervoor dat elke man de perfecte pasvorm kan vinden, ongeacht zijn lichaamsbouw. De veelzijdigheid van deze jas maakt het een ideale keuze voor zowel casual als formele gelegenheden.

Productdetails

De ROCKIE DOWN PARKA valt onder meerdere categorieën, waaronder Merken, Winterjassen, Parka's, en Jassen. Dit benadrukt de veelzijdigheid en de brede inzetbaarheid van deze jas in verschillende stijlen en gelegenheden. Het feit dat deze jas onder de categorie Tommy Hilfiger valt, garandeert de hoge kwaliteit en het stijlvolle design waar dit merk om bekend staat.

Een Must-Have voor de Stijlbewuste Man

De ROCKIE DOWN PARKA, BDS Black is een must-have voor elke man die waarde hecht aan stijl, comfort en functionaliteit. Deze jas biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je wintergarderobe. Het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige materialen maken het een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Bestel Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer en voeg de ROCKIE DOWN PARKA, BDS Black van Tommy Hilfiger toe aan je collectie. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek waarom deze jas de perfecte keuze is voor de moderne, stijlbewuste man. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van comfort en stijl deze winter.

Mis deze kans niet om je wintergarderobe te upgraden met een jas die zowel functioneel als modieus is. Klik nu op de link en maak je klaar om de kou stijlvol te trotseren!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ROCKIE DOWN PARKA, BDS Black (MW0MW36595 - BDS)

ROCKIE DOWN PARKA, BDS Black (MW0MW36595 - BDS)

€ 399,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen