Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tommy Hilfiger ROCKIE DOWN PARKA, DW5 Desert Sky (MW0MW36595 - DW5)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 399,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger ROCKIE DOWN PARKA, DW5 Desert Sky (MW0MW36595 - DW5)

Ervaar ongeëvenaarde stijl en comfort met de ROCKIE DOWN PARKA van Tommy Hilfiger. Perfect voor elke gelegenheid, biedt deze parka warmte en luxe. Voeg hem nu toe aan je wintergarderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Ongeëvenaarde Stijl van de ROCKIE DOWN PARKA, DW5 Desert Sky

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat elke man zijn eigen unieke stijl heeft. Daarom presenteren we met trots de ROCKIE DOWN PARKA, DW5 Desert Sky van Tommy Hilfiger. Deze parka is meer dan zomaar een jas; het is een statement van elegantie en functionaliteit, ontworpen voor de moderne man die zowel stijl als comfort waardeert.

Waarom Kiezen voor de ROCKIE DOWN PARKA?

De ROCKIE DOWN PARKA, DW5 Desert Sky is de perfecte keuze voor mannen die op zoek zijn naar een winterjas die zowel modieus als praktisch is. Deze parka biedt ongeëvenaarde warmte dankzij de hoogwaardige donsvoering, waardoor je zelfs op de koudste dagen comfortabel blijft. Bovendien zorgt de duurzame buitenkant ervoor dat je beschermd bent tegen wind en regen, zonder in te leveren op stijl.

Unieke Verkoopargumenten

Wat de ROCKIE DOWN PARKA echt onderscheidt, is de combinatie van tijdloos design en moderne functionaliteit. De parka is uitgevoerd in een klassieke navy kleur, die moeiteloos te combineren is met elke outfit. Of je nu een casual look wilt creëren of een meer formele uitstraling nastreeft, deze jas past perfect bij elke gelegenheid. De parka is verkrijgbaar in Europese maten S, L, M, XL en XXL, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

Productdetails

De ROCKIE DOWN PARKA valt onder verschillende categorieën, waaronder Jassen, Winterjassen, Parka's en Merken. Dit veelzijdige kledingstuk is een must-have voor elke garderobe. Het merk Tommy Hilfiger staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap, wat duidelijk terug te zien is in deze parka. De jas biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar ook een verfijnde uitstraling die je zelfvertrouwen een boost geeft.

Stijlvol en Functioneel

De ROCKIE DOWN PARKA is ontworpen met oog voor detail. De jas beschikt over meerdere zakken, ideaal voor het veilig opbergen van je persoonlijke bezittingen. De verstelbare capuchon biedt extra bescherming tegen de wind, terwijl de stevige rits en knopen ervoor zorgen dat je goed ingepakt blijft. Deze parka is de perfecte metgezel voor elke winterse activiteit, van een wandeling in het park tot een avondje uit in de stad.

Maak een Statement met Tommy Hilfiger

Met de ROCKIE DOWN PARKA van Tommy Hilfiger voeg je een vleugje luxe toe aan je wintergarderobe. Deze jas is niet alleen een praktische keuze, maar ook een stijlvol statement dat je onderscheidt van de massa. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en het vakmanschap van deze parka en ontdek hoe het jouw persoonlijke stijl kan versterken.

Wacht Niet Langer!

Mis deze kans niet om de ROCKIE DOWN PARKA, DW5 Desert Sky aan je collectie toe te voegen. Bezoek vandaag nog Nieuwnieuw.com Herenmode en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Tommy Hilfiger. Bestel nu en wees verzekerd van een stijlvolle en warme winter!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ROCKIE DOWN PARKA, DW5 Desert Sky (MW0MW36595 - DW5)

ROCKIE DOWN PARKA, DW5 Desert Sky (MW0MW36595 - DW5)

€ 399,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen