Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tommy Hilfiger STRUCTURE ZIP MOCK, BDS Black (MW0MW36527 - BDS)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 139,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger STRUCTURE ZIP MOCK, BDS Black (MW0MW36527 - BDS)

Ontdek de STRUCTURE ZIP MOCK, BDS Black van Tommy Hilfiger: een stijlvolle, comfortabele trui die perfect is voor elke gelegenheid. Voeg deze must-have toe aan je garderobe en straal zelfvertrouwen uit!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de STRUCTURE ZIP MOCK, BDS Black van Tommy Hilfiger

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren we met trots de STRUCTURE ZIP MOCK, BDS Black van het iconische merk Tommy Hilfiger. Deze trui is een perfecte mix van stijl en comfort, ontworpen voor de moderne man die zowel casual als gekleed voor de dag wil komen. Deze half-zip trui is een must-have voor elke garderobe en biedt veelzijdigheid voor elke gelegenheid.

Waarom kiezen voor de STRUCTURE ZIP MOCK?

De STRUCTURE ZIP MOCK, BDS Black is meer dan zomaar een trui. Het is een statement van stijl en verfijning. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze trui niet alleen een luxueuze uitstraling maar ook een ongeëvenaard draagcomfort. De zwarte kleur geeft een tijdloze en veelzijdige look die gemakkelijk te combineren is met diverse outfits. Of je nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een ontspannen weekend hebt, deze trui past perfect bij elke setting.

Unieke Verkooppunten

Wat de STRUCTURE ZIP MOCK echt onderscheidt, zijn de subtiele details en de zorgvuldige afwerking. De half-zip voegt een moderne twist toe aan de klassieke trui, waardoor je zelf kunt bepalen hoe formeel of casual je eruit wilt zien. De structuur van de stof geeft een extra dimensie aan het ontwerp, wat zorgt voor een verfijnde en stijlvolle uitstraling. Bovendien is deze trui verkrijgbaar in verschillende Europese maten: S, M, L, XL en XXL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Productdetails

De STRUCTURE ZIP MOCK valt onder verschillende categorieën, zoals Truien & vesten, en specifiek onder de subcategorieën half-zip truien en truien. Dit maakt het gemakkelijk om deze trui te vinden en te combineren met andere items uit onze uitgebreide collectie. Als onderdeel van de Tommy Hilfiger collectie, weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl.

Een Essentiële Aanvulling op Je Garderobe

De STRUCTURE ZIP MOCK, BDS Black is niet zomaar een trui; het is een essentieel kledingstuk dat je garderobe compleet maakt. De veelzijdigheid en tijdloze stijl zorgen ervoor dat je altijd goed voor de dag komt, ongeacht de gelegenheid. De trui biedt een perfecte balans tussen comfort en elegantie, waardoor je je zelfverzekerd en stijlvol voelt.

Koop Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer en voeg de STRUCTURE ZIP MOCK, BDS Black van Tommy Hilfiger vandaag nog toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek waarom deze trui een onmisbare aanvulling is op elke garderobe. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en stijl die Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Wees er snel bij, want deze populaire trui is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
STRUCTURE ZIP MOCK, BDS Black (MW0MW36527 - BDS)

STRUCTURE ZIP MOCK, BDS Black (MW0MW36527 - BDS)

€ 139,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen