Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tommy Hilfiger T-shirt Deep Seawater (DM0DM17995 - CWG)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 39,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger T-shirt Deep Seawater (DM0DM17995 - CWG)

Upgrade je stijl met het T-shirt Deep Seawater van Tommy Hilfiger. Perfecte pasvorm, luxe uitstraling en veelzijdig voor elke gelegenheid. Beperkte voorraad, bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

T-shirt Deep Seawater: Een Must-Have voor de Stijlbewuste Man

Ontdek het nieuwste pronkstuk in onze collectie: het T-shirt Deep Seawater van Tommy Hilfiger. Dit T-shirt, met de code DM0DM17995 - CWG, is een perfecte mix van stijl en comfort, ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Waarom Kiezen voor het T-shirt Deep Seawater?

Het T-shirt Deep Seawater is niet zomaar een T-shirt; het is een statement. Gemaakt door het gerenommeerde merk Tommy Hilfiger, staat dit kledingstuk garant voor topkwaliteit en een tijdloos design. Het diepe groene kleur van dit T-shirt straalt rust en verfijning uit, perfect voor zowel casual als formele gelegenheden.

Unieke Verkoopargumenten

Wat dit T-shirt echt uniek maakt, is de combinatie van hoogwaardige materialen en een perfecte pasvorm. Het is verkrijgbaar in verschillende Europese maten: S, L, M, XL, XXL, zodat elke man de perfecte maat kan vinden. De ronde hals zorgt voor een klassieke look die nooit uit de mode raakt, terwijl de subtiele branding van Tommy Hilfiger een vleugje luxe toevoegt.

Details van het Product

Dit T-shirt valt onder verschillende categorieën die je kunt ontdekken op onze website, zoals T-shirts & polo's, Ronde hals T-shirts, en natuurlijk de exclusieve collectie van Tommy Hilfiger. Het veelzijdige ontwerp maakt het een essentieel item in elke garderobe, geschikt voor diverse gelegenheden en stijlen.

Een Waardevolle Aanvulling op Jouw Garderobe

Het T-shirt Deep Seawater is meer dan alleen een kledingstuk; het is een investering in jouw persoonlijke stijl. Of je nu een casual dag hebt of een formele bijeenkomst, dit T-shirt biedt de perfecte balans tussen comfort en elegantie. Het groene kleur past bij vrijwel elke outfit, waardoor je eindeloos kunt combineren.

Nu Kopen: Beperkte Voorraad Beschikbaar

Wacht niet langer en voeg dit iconische T-shirt toe aan jouw collectie. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdigheid van het T-shirt Deep Seawater. Met een beperkte voorraad beschikbaar, is het nu het perfecte moment om jouw garderobe een upgrade te geven met dit stijlvolle en hoogwaardige kledingstuk van Tommy Hilfiger. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort dat dit T-shirt te bieden heeft.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
T-shirt Deep Seawater (DM0DM17995 - CWG)

T-shirt Deep Seawater (DM0DM17995 - CWG)

€ 39,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen