Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tommy Hilfiger TOMMY LOGO HOODY, DBZ Aegean Sea (MW0MW11599 - DBZ)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger TOMMY LOGO HOODY, DBZ Aegean Sea (MW0MW11599 - DBZ)

Upgrade je stijl met de TOMMY LOGO HOODY in DBZ Aegean Sea! Deze iconische hoodie biedt ultiem comfort en een moderne uitstraling. Perfect voor elke gelegenheid. Bestel snel en maak indruk!

Lees de volledige productomschrijving

TOMMY LOGO HOODY, DBZ Aegean Sea: De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met de TOMMY LOGO HOODY, DBZ Aegean Sea. Deze iconische hoodie van het gerenommeerde merk Tommy Hilfiger is een must-have voor elke moderne man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling. Of je nu een casual dag hebt of een informele bijeenkomst, deze hoodie past perfect bij elke gelegenheid.

Waarom Kiezen voor de TOMMY LOGO HOODY?

De TOMMY LOGO HOODY biedt meer dan alleen een stijlvolle look. Het is een statement piece dat je garderobe naar een hoger niveau tilt. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgt deze hoodie voor een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. De diepe blauwe kleur (DBZ Aegean Sea) geeft een frisse en moderne uitstraling die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Beschikbaar in de Europese maten S, M, L en XL, is er voor elke man een perfecte pasvorm.

Unieke Verkoopargumenten

Wat deze hoodie echt uniek maakt, is de combinatie van het iconische Tommy Hilfiger logo en de hoogwaardige afwerking. De hoodie valt onder de categorieën Truien & vesten, en meer specifiek onder Hooded sweaters. Dit maakt het een veelzijdig kledingstuk dat je zowel casual als sportief kunt dragen. De hoodie is perfect voor een dagje uit, een wandeling in de stad of gewoon om thuis te ontspannen.

Details die Ertoe Doen

De TOMMY LOGO HOODY is een product van de categorie Truien & Vesten en valt onder de subcategorieën Truien, Truien en Hooded sweaters. Deze categorieën benadrukken de veelzijdigheid en het brede scala aan stijlen die beschikbaar zijn bij Nieuwnieuw.com. Het merk Tommy Hilfiger staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit, en deze hoodie is daar geen uitzondering op. De kleur blauw geeft een frisse en moderne uitstraling die perfect past bij de huidige modetrends.

Maak Een Statement

Wil je een blijvende indruk maken? De TOMMY LOGO HOODY is de perfecte keuze. Deze hoodie biedt niet alleen comfort en stijl, maar ook een gevoel van zelfvertrouwen en luxe. Het is een kledingstuk dat je keer op keer zult dragen, ongeacht het seizoen. Voeg deze veelzijdige en stijlvolle hoodie toe aan je collectie en ervaar zelf de kwaliteit en het comfort van Tommy Hilfiger.

Wacht niet langer! Bezoek Nieuwnieuw.com en ontdek de TOMMY LOGO HOODY, DBZ Aegean Sea. Deze populaire hoodie is snel uitverkocht, dus zorg ervoor dat je jouw maat nu bestelt. Upgrade je garderobe vandaag nog met deze must-have van Tommy Hilfiger!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
TOMMY LOGO HOODY, DBZ Aegean Sea (MW0MW11599 - DBZ)

TOMMY LOGO HOODY, DBZ Aegean Sea (MW0MW11599 - DBZ)

€ 119,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen