Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tommy Hilfiger TOMMY LOGO HOODY, PLI Battle Green (MW0MW11599 - PLI)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tommy Hilfiger TOMMY LOGO HOODY, PLI Battle Green (MW0MW11599 - PLI)

Upgrade je stijl met de TOMMY LOGO HOODY in PLI Battle Green. Comfortabel, veelzijdig en perfect voor elke gelegenheid. Mis niet de kans om dit must-have item aan je garderobe toe te voegen!

Lees de volledige productomschrijving

TOMMY LOGO HOODY, PLI Battle Green: Stijlvol en Comfortabel

Ontdek de perfecte mix van stijl en comfort met de Tommy Hilfiger TOMMY LOGO HOODY in PLI Battle Green. Deze hooded sweater is een essentieel item voor elke modebewuste man. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit voor een ontspannen dag of een stijlvolle look voor een informele bijeenkomst, deze hoody biedt het allemaal.

Waarom Kiezen voor de TOMMY LOGO HOODY?

De TOMMY LOGO HOODY is meer dan alleen een trui; het is een statement. Gemaakt door het iconische merk Tommy Hilfiger, staat deze hoody garant voor kwaliteit en stijl. De diepe, rijke groene kleur voegt een vleugje verfijning toe aan je garderobe, terwijl het comfortabele materiaal zorgt voor een aangename draagervaring.

Unieke Verkooppunten

Wat deze hoody echt bijzonder maakt, is de combinatie van modieuze uitstraling en praktisch comfort. De zachte stof voelt heerlijk aan op de huid, ideaal voor zowel binnen- als buitenactiviteiten. De opvallende Tommy Hilfiger logo op de voorkant geeft een moderne twist aan een klassiek ontwerp, waardoor je altijd in de mode bent.

Productdetails

Deze hoody valt onder verschillende categorieën zoals Truien & vesten, Hooded sweaters, en Truien. Verkrijgbaar in de Europese maten S, L, en XL, biedt deze hoody een perfecte pasvorm voor elke man. De PLI Battle Green kleur is veelzijdig en makkelijk te combineren met verschillende outfits, van casual jeans tot meer geklede broeken.

Een Must-Have voor Elke Man

De TOMMY LOGO HOODY is een veelzijdig kledingstuk dat niet mag ontbreken in de garderobe van de moderne man. Het is ideaal voor verschillende gelegenheden, van een ontspannen weekend tot een informele werkdag. Dankzij de hoogwaardige materialen en het tijdloze ontwerp, investeer je in een kledingstuk dat seizoen na seizoen gedragen kan worden.

Shop Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer en voeg de TOMMY LOGO HOODY in PLI Battle Green toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek waarom Truien & vesten van Tommy Hilfiger zo populair zijn. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en comfort. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met een tijdloos en veelzijdig kledingstuk!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
TOMMY LOGO HOODY, PLI Battle Green (MW0MW11599 - PLI)

TOMMY LOGO HOODY, PLI Battle Green (MW0MW11599 - PLI)

€ 119,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen