Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti ALPACO| Square knit polo Ivory (TRPOHA028 - 102)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,95 € 31,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ALPACO| Square knit polo Ivory (TRPOHA028 - 102)

Ontdek de tijdloze klasse van de ALPACO Square Knit Polo in Ivory. Verrijk je garderobe met dit iconische stuk van Tresanti en onderscheid jezelf in elke situatie. Maak vandaag nog jouw stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de ALPACO Square Knit Polo

Welkom in de wereld van Tresanti, waar elke kledingstuk een verhaal vertelt van verfijning, stijl en ongeëvenaarde kwaliteit. Vandaag nodigen we je uit om kennis te maken met een iconisch stuk uit onze nieuwste collectie: de ALPACO Square Knit Polo in Ivory. Deze polo is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een uitnodiging om jezelf te onderscheiden in elke situatie, van casual bijeenkomsten tot de meest formele gelegenheden.

Een Symbool van Elegante Nonchalance

De ALPACO Square Knit Polo belichaamt de perfecte balans tussen comfort en elegantie. Het is ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als gemak. Deze polo, vervaardigd in een serene ivoorkleur, biedt een frisse kijk op de traditionele herenmode en zet een nieuwe standaard voor casual chic.

Verfijning in Elk Detail

Elk aspect van de ALPACO Polo is doordacht om de drager te voorzien van een kledingstuk dat zowel veelzijdig als onderscheidend is. Van de subtiele textuur van het breiwerk tot de comfortabele pasvorm die geschikt is voor alle lichaamstypes, deze polo is het toonbeeld van Tresanti's toewijding aan kwaliteit en design.

De Kracht van een Tijdloze Kleur

Wit is niet zomaar een kleur; het is een statement. De ALPACO Polo in Ivory straalt een natuurlijke elegantie uit die je look naar een hoger niveau tilt, ongeacht de gelegenheid. Het is de perfecte keuze voor mannen die hun garderobe willen verrijken met stukken die zowel nu als in de toekomst relevant blijven.

Ontworpen voor Elke Gelegenheid

Of je nu een informele lunch hebt met vrienden of een belangrijke zakelijke bijeenkomst, de ALPACO Polo past zich moeiteloos aan elke setting aan. Combineer hem met een jeans voor een ontspannen uitstraling of draag hem onder een blazer voor een meer geklede look; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een Uitnodiging tot Stijl

De ALPACO Square Knit Polo is meer dan een kledingstuk; het is een uitnodiging om je persoonlijke stijl te verkennen en te definiëren. Met zijn tijdloze ontwerp en ongeëvenaarde kwaliteit is deze polo een waardevolle toevoeging aan de garderobe van elke man die streeft naar een onberispelijke uitstraling.

Ontdek de Collectie

Wacht niet langer om deel uit te maken van de Tresanti-familie. Ontdek de ALPACO Square Knit Polo en de rest van onze nieuwe collectie vandaag nog op Nieuwnieuw.com. Laat je inspireren door onze korte mouw polo's en verrijk je garderobe met kledingstukken die spreken van kwaliteit, stijl en innovatie. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je, klaar om je look te transformeren en je uit te nodigen voor een wereld waar mode en functionaliteit samenkomen.

Ervaar de perfectie van Tresanti en maak vandaag nog jouw stijlstatement. De ALPACO Square Knit Polo in Ivory is niet zomaar een aanwinst; het is een investering in jezelf. Ontdek het nu en laat je meeslepen in de wereld van exclusieve herenmode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ALPACO| Square knit polo Ivory (TRPOHA028 - 102)

ALPACO| Square knit polo Ivory (TRPOHA028 - 102)

79,95 € 31,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen