Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti AREZZO rib polo Navy (TRPOHA015 - 803)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,95 € 31,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti AREZZO rib polo Navy (TRPOHA015 - 803)

Ontdek de tijdloze klasse van de AREZZO Rib Polo Navy. Voel de superioriteit van kwaliteit en comfort. Een symbool van verfijning en stijl. Versterk je garderobe met Tresanti. Maak vandaag nog deel uit van de Tresanti familie.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de AREZZO Rib Polo Navy

Stijl is een reflectie van je persoonlijkheid en de keuzes die je maakt. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dit als geen ander. Daarom presenteren we met trots de AREZZO rib polo Navy, een kledingstuk dat meer is dan alleen een item in je garderobe. Het is een statement, een belichaming van klasse en verfijning, aangeboden door het gerenommeerde merk Tresanti. Deze polo is niet zomaar een kledingstuk; het is een ervaring die wacht om door jou ontdekt te worden.

Voel de Superioriteit van Kwaliteit en Comfort

De AREZZO rib polo Navy is het resultaat van vakmanschap en aandacht voor detail. Gemaakt voor de moderne man die waarde hecht aan zowel comfort als stijl, biedt deze polo een ongeëvenaarde draagervaring. De zachte, ademende stof zorgt ervoor dat je je de hele dag door comfortabel en fris voelt, terwijl de perfecte pasvorm je natuurlijke vormen accentueert zonder te beknellen. Het is een stuk dat je moeiteloos kunt dragen van een casual dag op kantoor tot een avond uit met vrienden.

Een Symbool van Verfijning en Stijl

De kleur Navy staat al lang bekend als een symbool van elegantie en verfijning. De AREZZO rib polo is hierop geen uitzondering. Deze polo straalt een subtiele luxe uit die je look naar een hoger niveau tilt, zonder te overdrijven. Het is de perfecte keuze voor de man die zijn persoonlijke stijl serieus neemt en begrijpt dat ware elegantie in de details zit. Of je nu gaat voor een casual look met jeans of het combineert met een chique blazer voor formelere gelegenheden, deze polo is verrassend veelzijdig.

Versterk je Garderobe met Tresanti

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode zijn we trots op ons zorgvuldig geselecteerde assortiment van topmerken zoals Tresanti. De AREZZO rib polo Navy is slechts één voorbeeld van de kwaliteit en stijl die Tresanti te bieden heeft. Als onderdeel van onze Korte mouw polo's, Polo's collectie, staat deze polo garant voor een toevoeging aan je garderobe die zowel tijdloos als modieus is. Met een scala aan maten beschikbaar, van S tot 3XL, is er een perfecte pasvorm voor elke man.

Maak Vandaag Nog deel uit van de Tresanti Familie

De AREZZO rib polo Navy is meer dan alleen een kledingstuk; het is een investering in jezelf. Het is een kans om jezelf te presenteren op de meest verfijnde manier, met een kledingstuk dat spreekt van kwaliteit, comfort en stijl. Wacht niet langer om deze essentiële toevoeging aan je garderobe te maken. Ontdek de volledige collectie van Tresanti bij Nieuwnieuw.com Herenmode en ervaar de perfectie van Italiaanse elegantie en vakmanschap. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je, klaar om je look te transformeren en je uit te rusten voor elke gelegenheid die het leven je brengt.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Verrijk je garderobe, verfijn je stijl en voel het verschil dat kwaliteit kan maken. De AREZZO rib polo Navy is nu beschikbaar bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Jouw avontuur in stijl begint hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
AREZZO rib polo Navy (TRPOHA015 - 803)

AREZZO rib polo Navy (TRPOHA015 - 803)

79,95 € 31,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen