Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti AREZZO rib polo Sky blue (TRPOHA015 - 801)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,95 € 31,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti AREZZO rib polo Sky blue (TRPOHA015 - 801)

Ontdek de AREZZO rib polo Sky Blue: comfort, stijl en kwaliteit in één. Voeg dit unieke stuk toe aan je garderobe en onderscheid jezelf met de perfecte mix van elegantie en veelzijdigheid. Koop nu bij Nieuwnieuw.com Herenmode!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Klasse van AREZZO Rib Polo Sky Blue

Ervaar de perfecte blend van comfort en stijl met de AREZZO rib polo Sky blue, een kledingstuk dat meer is dan alleen een toevoeging aan je garderobe. Het is een statement, een weerspiegeling van de moderne man die waarde hecht aan kwaliteit, uitstraling en veelzijdigheid. In samenwerking met Tresanti, brengt Nieuwnieuw.com Herenmode je een polo die de essentie van mannelijke elegantie vangt.

Voel de Verschil met Elke Draag

De AREZZO rib polo Sky blue is niet zomaar een kledingstuk. Het is een ervaring. Van het moment dat je de zachte, ademende stof tegen je huid voelt, begrijp je dat deze polo meer biedt dan alleen uiterlijke schoonheid. Het is ontworpen om je door elke dag te begeleiden met een ongeëvenaard comfort, of je nu een casual dagje uit hebt of een belangrijke zakelijke bijeenkomst bijwoont.

Een Stijl die Spreekt

De subtiele, doch opvallende Sky blue kleur van deze polo straalt een rustige zelfverzekerdheid uit. Gecombineerd met de unieke ribtextuur, biedt de AREZZO polo een visuele en tactiele ervaring die je niet vaak tegenkomt. Het is een veelzijdig stuk dat zich moeiteloos aanpast aan verschillende outfits en gelegenheden, waardoor het een onmisbaar element wordt in de garderobe van elke man.

De Belichaming van Kwaliteit

Elke AREZZO rib polo is het resultaat van vakmanschap en aandacht voor detail. Geselecteerd uit de Tresanti collectie, staat dit stuk garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Het is niet alleen een investering in je uiterlijk, maar ook in je comfort en tevredenheid op lange termijn.

Een Nieuwe Dimensie van Persoonlijke Stijl

Met de AREZZO rib polo Sky blue open je de deur naar een nieuwe wereld van persoonlijke uitdrukking en stijl. Het is een kans om jezelf te onderscheiden in een wereld vol uniformiteit. Of je nu kiest voor een casual look met jeans en sneakers of een meer geklede combinatie met chino's en loafers, deze polo verheft elke outfit.

Maak deel uit van de Nieuwnieuw.com Familie

Door te kiezen voor de AREZZO rib polo, kies je niet alleen voor een kledingstuk van hoge kwaliteit, maar ook voor een gemeenschap van mannen die waarde hechten aan stijl, kwaliteit en authenticiteit. Ontdek de volledige collectie van Korte mouw polo's, Polo's en meer bij Nieuwnieuw.com Herenmode.

Laat de AREZZO rib polo Sky blue een verlengstuk zijn van jouw persoonlijke stijl. Voeg dit unieke stuk toe aan je garderobe en ervaar de transformatie die het met zich meebrengt. Het is tijd om jezelf te trakteren op de kwaliteit, comfort en stijl die je verdient. Ontdek nu de AREZZO rib polo en laat geen moment langer voorbijgaan zonder deze essentiële toevoeging aan je kledingcollectie.

Wacht niet langer en maak vandaag nog deel uit van de exclusieve groep mannen die kiezen voor de ongeëvenaarde kwaliteit en stijl van Tresanti bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
AREZZO rib polo Sky blue (TRPOHA015 - 801)

AREZZO rib polo Sky blue (TRPOHA015 - 801)

79,95 € 31,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen