Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti CARLINO | Printed polo with mosiac print Multi (TRPOIA035 - 1000)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,95 € 31,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti CARLINO | Printed polo with mosiac print Multi (TRPOIA035 - 1000)

Ontdek de veelzijdigheid van de CARLINO Printed Polo bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Verrijk je garderobe en maak een statement met deze stijlvolle must-have.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de CARLINO Printed Polo

Welkom in de wereld van ongekende stijl en comfort, waar elke kledingstuk een verhaal vertelt en elke outfit de kracht heeft om je persoonlijkheid te definiëren. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat mode meer is dan kleding; het is een expressie van jezelf. Daarom zijn we trots om de CARLINO Printed Polo met mozaïekprint te introduceren, een stuk dat niet alleen je garderobe verrijkt maar ook je uitstraling transformeert.

De Essentie van Stijl en Comfort

In een wereld waar de eerste indruk allesbepalend kan zijn, biedt de CARLINO Printed Polo je de perfecte balans tussen casual en formeel. Deze polo, ontworpen door het gerenommeerde merk Tresanti, is het toonbeeld van moderne elegantie. Met zijn unieke mozaïekprint en multicolor palet, biedt het een frisse kijk op de traditionele polo. De samenstelling van 95% katoen en 5% EA zorgt ervoor dat comfort en stijl hand in hand gaan, waardoor dit kledingstuk een must-have is voor elke man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling.

Een Statement van Persoonlijkheid

De CARLINO Printed Polo is meer dan een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Het staat voor de man die durft te dromen en zijn eigen pad kiest. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avond uit met vrienden, deze polo past zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan. Beschikbaar in maten variërend van S tot 3XL, biedt het een inclusieve pasvorm die elke man de kans geeft om zijn beste zelf te zijn.

Ontdek de Collectie

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode, vinden we het belangrijk dat je toegang hebt tot de nieuwste trends en de beste kwaliteit. Daarom nodigen we je uit om de volledige collectie van Tresanti te ontdekken. Van Korte mouw polo's tot de nieuwste Polo's, elk stuk is zorgvuldig geselecteerd om aan jouw hoge eisen te voldoen.

Een Uitnodiging tot Actie

De CARLINO Printed Polo met mozaïekprint is niet alleen een kledingstuk; het is een belofte van kwaliteit, stijl en comfort. Als onderdeel van onze Tresanti collectie, staat het symbool voor alles wat wij waarderen: innovatie, kwaliteit en de kracht van een goed geklede man. Wacht niet langer en maak vandaag nog deel uit van de Nieuwnieuw.com Herenmode familie. Ontdek de veelzijdigheid van de CARLINO Printed Polo en laat je garderobe het verhaal van je persoonlijkheid vertellen.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Verrijk je garderobe, definieer je stijl en maak een statement waar je ook gaat. De CARLINO Printed Polo wacht op je, exclusief bij Nieuwnieuw.com Herenmode.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
CARLINO | Printed polo with mosiac print Multi (TRPOIA035 - 1000)

CARLINO | Printed polo with mosiac print Multi (TRPOIA035 - 1000)

79,95 € 31,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen