Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti CASERTA | Printed polo with roman III pattern Olive (TRPOIA034 - 905)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,95 € 31,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti CASERTA | Printed polo with roman III pattern Olive (TRPOIA034 - 905)

Ontdek de tijdloze klasse van de CASERTA Polo. Voel de kwaliteit, beleef de stijl en word onderdeel van de Nieuwnieuw.com familie. Ontdek nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de CASERTA Polo

Stel je voor: een kledingstuk dat niet alleen comfort en stijl biedt, maar ook een verhaal vertelt. Een verhaal van erfgoed, kwaliteit en ongeëvenaarde elegantie. Dit is wat de Tresanti CASERTA Printed Polo met Romeins III-patroon in Olive belichaamt. Het is meer dan zomaar een polo; het is een uitnodiging om deel uit te maken van een wereld waarin mode en finesse hand in hand gaan.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

De CASERTA polo is vervaardigd met een ongekende aandacht voor detail. Het gebruik van 95% katoen en 5% EA zorgt voor een optimaal draagcomfort en een perfecte pasvorm die zich aanpast aan jouw lichaam. De subtiele glans en de zachte textuur van het materiaal reflecteren de kwaliteit waar Tresanti bekend om staat. Het unieke Romeinse III-patroon in een diepe olijfgroene kleur voegt een dimensie van diepte en karakter toe aan de polo, waardoor het een onmisbare aanvulling is op de garderobe van elke moderne man.

Een Symbool van Modern Erfgoed

De CASERTA polo is niet zomaar een kledingstuk; het is een symbool van modern erfgoed dat de tijdloze aantrekkingskracht van klassieke mode viert. Het is een brug tussen het verleden en het heden, een stuk dat de drager niet alleen stijlvol kleedt, maar ook een gevoel van verbondenheid met de rijke geschiedenis van herenmode biedt. Of je nu een casual uitje hebt of een formele gelegenheid, deze polo zorgt ervoor dat je altijd op je best bent.

Ontworpen voor de Man van Vandaag

De CASERTA polo is ontworpen met de moderne man in gedachten. Het is perfect voor diegenen die waarde hechten aan zowel stijl als comfort. De veelzijdigheid van de polo zorgt ervoor dat hij moeiteloos kan worden gecombineerd met verschillende outfits, waardoor het een ideaal kledingstuk is voor elke gelegenheid. Van een dag op kantoor tot een avond uit met vrienden, de CASERTA polo is jouw compagnon voor een onberispelijke look.

Wordt Onderdeel van de Nieuwnieuw.com Familie

Door te kiezen voor de CASERTA polo, kies je niet alleen voor een kledingstuk van hoge kwaliteit, maar word je ook onderdeel van de Nieuwnieuw.com familie. Een gemeenschap waar passie voor mode en aandacht voor detail centraal staan. Ontdek onze uitgebreide collectie van Korte mouw polo's, en laat je inspireren door de nieuwste trends en tijdloze klassiekers.

Wacht niet langer en voeg de CASERTA polo toe aan jouw garderobe. Laat je meenemen op een reis door de wereld van topkwaliteit herenmode en ervaar zelf de ongeëvenaarde klasse en comfort. Ontdek nu de volledige collectie en vind jouw perfecte match.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
CASERTA | Printed polo with roman III pattern Olive (TRPOIA034 - 905)

CASERTA | Printed polo with roman III pattern Olive (TRPOIA034 - 905)

79,95 € 31,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen