Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti Catarino Shirt With Multicolor Leaves Multi (TRSHIA414 - 1000)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

89,95 € 35,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Catarino Shirt With Multicolor Leaves Multi (TRSHIA414 - 1000)

Steel de show met het Tresanti Catarino Shirt, perfect voor elke man van 30. Levendige bladerprint, topkwaliteit en comfort in maten S-XXL. Jouw must-have voor elke dag!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdige Catarino Shirt With Multicolor Leaves Multi van Tresanti

Zoek je een overhemd dat zowel stijlvol als opvallend is? Dan is het Catarino Shirt With Multicolor Leaves Multi (TRSHIA414 - 1000) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Dit overhemd is een echte blikvanger met zijn multicolor bladerenpatroon en is ontworpen voor de modebewuste man. Het is de perfecte toevoeging aan je garderobe, of je nu naar een casual gelegenheid gaat of iets nodig hebt voor een meer formele setting.

Uniek Design voor de Moderne Man

De overhemden van Tresanti staan bekend om hun unieke designs en kwaliteit. Het Catarino Shirt is daarop geen uitzondering. De levendige multicolor bladerenprint zorgt ervoor dat je opvalt in de menigte, terwijl de subtiele kleurencombinatie ervoor zorgt dat het overhemd gemakkelijk te combineren is met verschillende kledingstijlen.

Kwaliteit en Comfort

Niet alleen het uiterlijk van het Catarino Shirt is belangrijk, ook het draagcomfort is van essentieel belang. Dit overhemd is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een aangenaam gevoel op de huid en een uitstekende pasvorm. Beschikbaar in Europese maten S tot XXL, is er voor elke man een perfect passend shirt te vinden.

Geschikt voor Elke Gelegenheid

Of je nu een dag op kantoor hebt of een avond uit met vrienden, het Catarino Shirt is veelzijdig genoeg voor elke gelegenheid. Het behoort tot de categorie lange mouw overhemden, wat het een uitstekende keuze maakt voor de koelere dagen of voor een formele look.

De Nieuwe Collectie van Tresanti

Het Catarino Shirt maakt deel uit van de nieuwe collectie van Tresanti, een merk dat bekend staat om zijn moderne en stijlvolle herenkleding. Het is een uitstekende aanvulling op de garderobe van de man die waarde hecht aan zowel stijl als kwaliteit.

Kleur en Maten

De kleur van het Catarino Shirt is multicolor, wat zorgt voor een levendige en frisse uitstraling. Het shirt is verkrijgbaar in Europese maten S, M, L, XL en XXL, waardoor je altijd een maat kunt vinden die goed bij je past.

Ontdek Meer van Tresanti

Ben je geïntrigeerd door het Catarino Shirt en wil je meer ontdekken van Tresanti? Bekijk dan de volledige collectie overhemden en laat je inspireren door de laatste trends en stijlen.

Wacht niet langer en voeg dit unieke overhemd toe aan je garderobe. Bestel nu het Catarino Shirt With Multicolor Leaves Multi en ervaar de kwaliteit en stijl van Tresanti.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Catarino Shirt With Multicolor Leaves Multi (TRSHIA414 - 1000)

Catarino Shirt With Multicolor Leaves Multi (TRSHIA414 - 1000)

89,95 € 35,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen