Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti Chino Acerno Ruit (TRPAHA102 - 1000)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

99,95 € 39,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Chino Acerno Ruit (TRPAHA102 - 1000)

Upgrade je stijl met de Chino Acerno Ruit van Tresanti! Deze comfortabele, veelzijdige chino past perfect bij elke gelegenheid. Bezoek Nieuwnieuw.com en ervaar het zelf!

Lees de volledige productomschrijving

Chino Acerno Ruit: De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode streven we ernaar om mannen te voorzien van kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel en veelzijdig. De Tresanti Chino Acerno Ruit (TRPAHA102 - 1000) is een uitstekend voorbeeld van onze toewijding aan kwaliteit en mode. Deze chino, die valt onder de categorieën Broeken en Broeken & Jeans, biedt een unieke mix van stijl en comfort, perfect voor elke gelegenheid.

Waarom Kiezen voor de Chino Acerno Ruit?

De Chino Acerno Ruit van Tresanti is niet zomaar een broek; het is een statement. Deze chino combineert een klassiek ruitpatroon met moderne snit en pasvorm, waardoor het een veelzijdig kledingstuk is dat in elke garderobe thuishoort. Of je nu een dag op kantoor hebt of een informele bijeenkomst met vrienden, deze chino past perfect bij elke setting.

Unieke Verkooppunten

Wat de Chino Acerno Ruit echt onderscheidt, is de aandacht voor detail en de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt. De multicolor ruit geeft de broek een speelse maar toch verfijnde uitstraling, terwijl de comfortabele pasvorm ervoor zorgt dat je de hele dag door kunt bewegen zonder concessies te doen aan stijl. Beschikbaar in Europese maten M, XL en XXL, biedt deze chino een perfecte pasvorm voor elke man.

Details die het Verschil Maken

De Chino Acerno Ruit valt onder verschillende categorieën zoals Broeken, Broeken & Jeans, en specifiek onder Chino's. Dit maakt het gemakkelijk om de broek te combineren met andere kledingstukken uit ons uitgebreide assortiment. De multicolor kleur voegt een dynamisch element toe aan je outfit, terwijl de Europese maten zorgen voor een perfecte pasvorm.

Stijlvol en Veelzijdig

De Chino Acerno Ruit is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de moderne man. Het ruitpatroon is klassiek en tijdloos, terwijl de snit en pasvorm modern en eigentijds zijn. Dit maakt de chino geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden. Combineer het met een strak overhemd voor een zakelijke look of met een casual T-shirt voor een ontspannen weekendstijl.

Exclusieve Aanbieding: Koop Nu!

Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met de stijlvolle en comfortabele Chino Acerno Ruit van Tresanti. Bezoek nu Nieuwnieuw.com en ontdek waarom deze chino een must-have is voor elke modebewuste man. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl die Tresanti te bieden heeft. Wees er snel bij, want deze exclusieve aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Chino Acerno Ruit (TRPAHA102 - 1000)

Chino Acerno Ruit (TRPAHA102 - 1000)

99,95 € 39,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen