Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti CIRILLO | Uni short Taupe (TRPAIA139 - 205)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,95 € 31,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti CIRILLO | Uni short Taupe (TRPAIA139 - 205)

Ontdek de tijdloze klasse van de CIRILLO | Uni short Taupe van Tresanti. Een must-have voor elke herengarderobe. Comfort, stijl, en duurzaamheid in één. Voeg dit unieke stuk vandaag nog toe aan je collectie!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van CIRILLO | Uni short Taupe

De zoektocht naar de perfecte korte broek eindigt hier, bij de CIRILLO | Uni short Taupe van Tresanti. Deze short belichaamt niet alleen de essentie van zomerse verfijning maar is ook een toonbeeld van de compromisloze kwaliteit en het oog voor detail waar het merk Tresanti om bekendstaat. Laat ons je meenemen op een reis door de unieke eigenschappen van deze must-have voor elke herengarderobe.

Een Nieuwe Definitie van Comfort en Stijl

De CIRILLO | Uni short Taupe is meer dan een gewone korte broek; het is een statement van persoonlijke stijl en comfort. Gemaakt voor de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als gemak, biedt deze short een ongeëvenaarde ervaring. Of je nu door de stad slentert op een zonnige dag of geniet van een ontspannen middag in het park, de CIRILLO short past zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan.

Naadloos Overgang van Casual naar Chique

De ware schoonheid van de CIRILLO | Uni short Taupe ligt in zijn veelzijdigheid. Met zijn subtiele taupe kleur en de verfijnde afwerking is deze short niet alleen perfect voor een casual look maar ook uitermate geschikt voor momenten waarop een meer geklede uitstraling gewenst is. Combineer hem met een linnen overhemd voor een zomerse bruiloft of met een comfortabel T-shirt voor een dagje uit; de CIRILLO short is jouw trouwe metgezel.

Exclusiviteit en Duurzaamheid Hand in Hand

Kiezen voor de CIRILLO | Uni short Taupe van Tresanti betekent kiezen voor duurzaamheid. Elk paar shorts is met de grootste zorg vervaardigd, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen die garant staan voor een lange levensduur. Door te investeren in kwaliteit, draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar verzeker je jezelf ook van een kledingstuk dat seizoen na seizoen zijn charme en vorm behoudt.

Maak deel uit van de Tresanti Familie

Door te kiezen voor de CIRILLO | Uni short Taupe, kies je niet alleen voor een stijlvolle en veelzijdige korte broek, maar word je ook deel van de Tresanti familie. Een gemeenschap waarin passie voor mode, aandacht voor detail en een streven naar perfectie centraal staan. Ontdek de volledige collectie van Tresanti Broeken & Jeans en laat je inspireren door de nieuwste trends en tijdloze klassiekers.

Wacht Niet Langer

De CIRILLO | Uni short Taupe is niet zomaar een korte broek; het is een investering in je garderobe, een uiting van je persoonlijke stijl en een belofte van ongekend comfort. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en voeg vandaag nog dit unieke stuk toe aan je collectie. Bezoek Nieuwnieuw.com en ontdek de wereld van Tresanti, waar elke man de perfecte outfit kan vinden voor elke gelegenheid. Jouw nieuwe favoriete short wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
CIRILLO | Uni short Taupe (TRPAIA139 - 205)

CIRILLO | Uni short Taupe (TRPAIA139 - 205)

79,95 € 31,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen