Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti CLARA | Melange check trouser Light grey (TRPAIA131 - 201)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

99,95 € 39,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti CLARA | Melange check trouser Light grey (TRPAIA131 - 201)

Ontdek de tijdloze elegantie van de CLARA Melange Check Trouser van Tresanti. Een symbool van verfijning en naadloze integratie in elke garderobe. Kies voor kwaliteit, stijl en comfort. Maak vandaag nog deel uit van de Tresanti familie!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van de CLARA Melange Check Trouser

Stap in een wereld waar stijl en comfort naadloos samenvloeien met de CLARA Melange Check Trouser van Tresanti. Deze lichtgrijze broek is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een uitnodiging om jezelf te presenteren in een outfit die zowel de tand des tijds als de veranderende seizoenen doorstaat. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat de moderne man op zoek is naar een garderobe die zowel veelzijdig als stijlvol is. Daarom zijn we trots om je deze exclusieve broek aan te bieden, die een perfecte harmonie van kwaliteit en esthetiek belichaamt.

Een Symbool van Verfijning

De CLARA Melange Check Trouser is niet zomaar een broek; het is een statement. Vervaardigd uit een zorgvuldig samengestelde mix van polyester, viscose en elastaan, biedt deze broek een ongeëvenaard comfort en bewegingsvrijheid. De subtiele ruitprint en de lichtgrijze kleur maken het een veelzijdige keuze voor zowel casual als formele gelegenheden. Het is een uitdrukking van een onberispelijke smaak en een oog voor detail, eigenschappen die elke man graag in zijn garderobe terugziet.

Naadloze Integratie in Elke Garderobe

De CLARA Melange Check Trouser past moeiteloos in elke garderobe. Of je nu de voorkeur geeft aan een casual look met een eenvoudig T-shirt en sneakers, of een meer geklede stijl met een overhemd en nette schoenen, deze broek is de ideale basis. Beschikbaar in Europese maten variërend van S tot XXL, biedt het een inclusieve pasvorm die elke man de kans geeft om te stralen in Tresanti's Broeken & Jeans collectie.

Waarom Kiezen voor de CLARA Melange Check Trouser?

De keuze voor de CLARA Melange Check Trouser van Tresanti is een keuze voor kwaliteit, stijl en comfort. Het is een investering in jezelf, in hoe je je presenteert aan de wereld. Deze broek is niet alleen een kledingstuk, maar een partner die je begeleidt op weg naar succes, of dat nu in het zakelijke leven is of tijdens speciale momenten met dierbaren. Met zijn duurzame samenstelling en tijdloze ontwerp is het een stuk dat jaar na jaar zijn waarde behoudt.

Maak Vandaag Nog deel Uit van de Tresanti Familie

Wij bij Nieuwnieuw.com Herenmode nodigen je uit om deel uit te maken van iets bijzonders. De CLARA Melange Check Trouser is meer dan zomaar een broek; het is een toegangsbewijs tot een wereld van exclusieve mode en ongeëvenaarde stijl. Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met een stuk dat spreekt van klasse, kwaliteit en tijdloze elegantie. Ontdek nu de volledige collectie van Tresanti en ervaar zelf de perfectie van Italiaanse vakmanschap en ontwerp.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. De CLARA Melange Check Trouser wacht op je, klaar om je te begeleiden op het pad naar ongekende stijl en comfort. Bezoek ons vandaag nog en maak je klaar om de wereld te veroveren, één stijlvolle stap tegelijk.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
CLARA | Melange check trouser Light grey (TRPAIA131 - 201)

CLARA | Melange check trouser Light grey (TRPAIA131 - 201)

99,95 € 39,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen