Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti Classic Ribbed Tie Black (TRTIZZ001 - 300)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 39,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Classic Ribbed Tie Black (TRTIZZ001 - 300)

Ontdek de Tresanti Classic Ribbed Tie Black - jouw tijdloze must-have das. Perfect voor elke gelegenheid, met topkwaliteit en stijl. Scoor nu bij Nieuw Nieuw!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klassieker: Classic Ribbed Tie Black van Tresanti

Bent u op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan uw garderobe die nooit uit de mode raakt? De Classic Ribbed Tie Black (TRTIZZ001 - 300) van Tresanti is een must-have voor elke man die waarde hecht aan klasse en kwaliteit. Speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar, is deze das de perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap en hedendaagse stijl.

Een Accessoire voor Elke Gelegenheid

Of u nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst heeft, een bruiloft bijwoont of een avondje uit gaat, de Classic Ribbed Tie Black tilt uw outfit naar een hoger niveau. Met zijn veelzijdige design en de Europese maat 'One Size' past deze das bij elke gelegenheid en elke outfit.

De Kwaliteit van Tresanti

Tresanti staat bekend om zijn aandacht voor detail en kwaliteit. Deze das is daarop geen uitzondering. Het ribbelige patroon geeft de das een subtiele textuur en een verfijnde uitstraling, terwijl het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor duurzaamheid en comfort.

Naadloze Integratie in Uw Garderobe

De Classic Ribbed Tie Black is een veelzijdige keuze die naadloos aansluit bij de rest van uw accessoires. Combineer hem met een scherp gesneden pak voor een zakelijke look of draag hem met een casual overhemd voor een ontspannen, maar toch stijlvolle uitstraling. Deze das is een onmisbaar item in de nieuwe collectie van elke modebewuste man.

Online Shoppen bij Nieuw Nieuw

Wacht niet langer en voeg deze tijdloze klassieker toe aan uw collectie. Shop de Classic Ribbed Tie Black eenvoudig online bij Nieuw Nieuw. Met slechts een paar klikken is deze stijlvolle das van u. Ontdek ook de rest van onze Tresanti dassen en completeer uw look met de hoogwaardige accessoires die wij bieden.

Bestel Nu en Maak een Statement

De Classic Ribbed Tie Black is meer dan zomaar een das; het is een statement. Een teken van goede smaak en zelfverzekerdheid. Bestel nu en laat zien dat u een man bent met een onberispelijk gevoel voor stijl. Uw nieuwe Tresanti das wacht op u.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Classic Ribbed Tie Black (TRTIZZ001 - 300)

Classic Ribbed Tie Black (TRTIZZ001 - 300)

€ 39,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen