Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti COMISO | Small check trouser Navy (TRPAIA141 - 803)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

109,95 € 43,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti COMISO | Small check trouser Navy (TRPAIA141 - 803)

Ontdek de tijdloze klasse van de COMISO Small Check Trouser Navy van Tresanti. Een investering in stijl en comfort voor elke gelegenheid. Maak vandaag nog jouw stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de COMISO Small Check Trouser Navy

In een wereld waar trends komen en gaan, biedt Tresanti een constante van kwaliteit en stijl die de tand des tijds doorstaat. De COMISO Small Check Trouser Navy is meer dan zomaar een broek; het is een belichaming van vakmanschap en aandacht voor detail, ontworpen om de moderne man te kleden met een onberispelijk gevoel voor stijl. Deze pantalon is niet alleen een kledingstuk, maar een statement van elegantie en verfijning.

Voel de Kwaliteit, Ervaar de Stijl

Met een samenstelling van 62% polyester, 33% viscose en 5% elastaan, biedt deze broek een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. De subtiele navy kleur, verrijkt met een fijn ruitpatroon, maakt van de COMISO broek een veelzijdig stuk dat zich moeiteloos laat combineren met de rest van je garderobe. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een casual weekenduitje, deze broek past zich naadloos aan elke gelegenheid aan.

Van Casual tot Formeel: Een Broek voor Alle Gelegenheden

In het uitgebreide assortiment van Broeken & Jeans van Tresanti, onderscheidt de COMISO zich door zijn veelzijdigheid. De slimme snit en het subtiele ruitpatroon bieden de perfecte balans tussen casual en formeel, waardoor deze broek een onmisbaar item in je kledingkast wordt. Combineer hem met een strak overhemd voor een formele look of met een comfortabele trui voor een meer ontspannen uitstraling.

Een Investering in Stijl en Comfort

Investeren in een Tresanti broek betekent kiezen voor kwaliteit die blijft. De zorgvuldig geselecteerde materialen en de nauwgezette afwerking garanderen een lange levensduur, terwijl het tijdloze design ervoor zorgt dat je broek seizoen na seizoen relevant blijft. De COMISO Small Check Trouser Navy is niet alleen een aankoop, het is een investering in je garderobe, een stuk dat je keer op keer met trots zult dragen.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Wacht niet langer om jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau te tillen met de COMISO Small Check Trouser Navy van Tresanti. Deze broek belooft niet alleen een verfijnde look, maar ook een ongekend comfort en veelzijdigheid. Of je nu op zoek bent naar een upgrade van je zakelijke garderobe of een veelzijdige optie voor je casual outfits, de COMISO is de perfecte keuze.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Ontdek nu de nieuwste collectie van Tresanti en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Jouw nieuwe favoriete broek wacht op je bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Maak vandaag nog jouw stijlstatement en stap met vertrouwen elke gelegenheid binnen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
COMISO | Small check trouser Navy (TRPAIA141 - 803)

COMISO | Small check trouser Navy (TRPAIA141 - 803)

109,95 € 43,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen