Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Tresanti CUZIA Basic raglan pullover Navy (TRKWIE103 - 803)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti CUZIA Basic raglan pullover Navy (TRKWIE103 - 803)

De CUZIA Basic raglan pullover Navy is de ultieme trui voor elke man. Stijlvol, comfortabel en veelzijdig, perfect voor elke gelegenheid. Voeg hem nu toe aan je garderobe en straal klasse uit!

Lees de volledige productomschrijving

CUZIA Basic raglan pullover Navy: De Essentiële Trui voor Elke Man

De CUZIA Basic raglan pullover Navy (TRKWIE103 - 803) van Tresanti is een must-have in de garderobe van elke moderne man. Deze stijlvolle en veelzijdige trui is ontworpen om je zowel comfort als klasse te bieden, ongeacht de gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat, een informele bijeenkomst bijwoont of gewoon een ontspannen dag thuis doorbrengt, deze pullover past perfect bij elke situatie.

Waarom Kiezen voor de CUZIA Basic raglan pullover Navy?

De CUZIA Basic raglan pullover Navy is meer dan alleen een trui; het is een statement van stijl en verfijning. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze trui een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. Het raglan ontwerp zorgt voor een perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid, terwijl de navy kleur een tijdloze en veelzijdige uitstraling geeft. Deze trui is een perfecte aanvulling op je collectie Truien & Vesten.

Unieke Verkoopargumenten

Wat de CUZIA Basic raglan pullover Navy echt onderscheidt, zijn de unieke eigenschappen die het biedt. De trui is verkrijgbaar in Europese maten S en XL, waardoor het geschikt is voor verschillende lichaamstypes. De navy kleur is niet alleen stijlvol, maar ook gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken, waardoor je moeiteloos een complete outfit kunt samenstellen. Bovendien is deze trui een product van Tresanti, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en aandacht voor detail.

Details van de CUZIA Basic raglan pullover Navy

De CUZIA Basic raglan pullover Navy valt onder verschillende categorieën, waaronder Truien & Vesten, Truien, en Merken. Deze veelzijdigheid maakt het een ideale keuze voor elke man die op zoek is naar zowel casual als formele kledingopties. De trui is ontworpen met een focus op comfort en stijl, waardoor het een perfecte keuze is voor elke gelegenheid.

Voeg Deze Stijlvolle Trui Toe aan Je Garderobe

Wacht niet langer en voeg de CUZIA Basic raglan pullover Navy vandaag nog toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de uitgebreide collectie van Tresanti en andere topmerken. Deze trui is een perfecte aanvulling op je garderobe en biedt je de stijl en comfort die je verdient. Bestel nu en ervaar zelf waarom deze trui een onmisbaar item is voor elke moderne man.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
CUZIA Basic raglan pullover Navy (TRKWIE103 - 803)

CUZIA Basic raglan pullover Navy (TRKWIE103 - 803)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen